Στα «7 αδέλφια» της Μάνης έκανε κούλουμα ο Τσίπρας (φωτογραφίες)

Στη Λακωνική Μάνη βρέθηκε για τα Κούλουμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ,με την σύζυγό του και φιλικά τους πρόσωπα

Το πρωί του Σαββάτου (9/3), ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύντροφός του, μαζί με  τους φίκους τους έκαναν μια σύντομη βόλτα στην περιοχή του Γυθείου, στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Αρεόπολη, ενώ αργά το απόγευμα βρέθηκαν στο ανατολικό τμήμα του Δήμου Αν. Μάνης (στο Φλομοχώρι κ.α.).

Σύμφωνα με  πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρωθυπουργός επέλεξε το βράδυ της Κυριακής πριν την Καθαρά Δευτέρα να επισκεφτεί την ταβέρνα «Τα 7 Αδέλφια» ανάμεσα στον παραδοσιακό οικισμό Φλομοχώρι και τον Κότρωνα. Ολοι μαζί απόλαυσαν θαλασσινούς μεζέδες.

Η παρέα του πρωθυπουργού παρήγγειλε μεταξύ άλλων καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες και σαλάτες.

Δεν ήταν ς λίγοι αυτοί που ζήτησαν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, όπως και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Πιερρινάκος. Την παρέα αποτελούσαν πέντε ζευγάρια και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, συνολικά περίπου 15 άτομα.

Σε πύργο-ξενώνα

Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και την παρέα τους γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το πρωθυπουργικό ζεύγος διέμεινε σε πύργο-ξενώνα που βρίσκεται στην περιοχή Χαριά της ΤΚ Πύργου Δίρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νίκος Αραπάκης, ο οποίος είχε επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την παραμονή του τελευταίου στη Μάνη, «ο πρωθυπουργός κέρδισε όσους ανθρώπους συναναστράφηκε με την απλότητα, την καταδεκτικότητα και το εγκάρδιο γέλιο του. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η στήριξη που εξέφρασαν απλοί άνθρωποι του μόχθου και νέοι, ανεξαρτήτως προηγούμενων πολιτικών τοποθετήσεων, στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων».

 

Την παραθαλάσσια ταβέρνα «Τα 7 Αδέρφια» προτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του
Ο πρωθυπουργός έβγαλε selfie με όσους του το ζήτησαν Φιλικός και χαμογελαστός με όλους ο Αλέξης Τσίπρας Ψαρομεζέδες και selfies δίπλα στο κύμα για τον Αλέξη Τσίπρα

Φιλικός, όπως πάντα με τα παιδιά ο Αλέξης Τσίπρας