Ικαρία: Περιμένοντας τον ιατροδικαστή... Δεν μετακινείται από την χαράδρα η σορός της αστροφυσικού

Με το πιο μοιραίο τρόπο έληξε το θρίλερ της Ικαρίας με την 34χρονη αστροφυσικό να εντοπίζεται νεκρή από εθελοντή πυροσβέστη το απόγευμα της Τετάρτης.

H Ελληνική Αστυνομία μέσω Twitter επιβεβαίωσε την ταυτότητα του πτώματος, ενώ κρίσιμο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.


Μιλώντας στο AlphaNews.Live ο κ. Χρονόπουλος είπε ότι η Βρετανίδα εντοπίστηκε νεκρή σε δύσβατη χαράδρα βάθους 20 μέτρων και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο που διέμενε μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον εθελοντή που εντόπισε το πτώμα , η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων στη θέση « Έξω Φάρος» της περιοχής Κεραμέ στον Άγιο Κήρυκο, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό και η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

 Παραμένει στο σημείο που βρέθηκε

Εντωμεταξύ, στο σημείο όπου βρέθηκε θα παραμείνει τη νύχτα η σορός της 34χρονης

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η περιοχή έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται, ενώ αύριο το πρωί θα μεταβούν από την Αθήνα, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος.

Η τελευταία  ανάρτηση της 35χρονης  στο Facebook, το βράδυ της Κυριακής

capture.jpg