Δύο ξαδέλφια, 20 και 21 ετών νεκρά σε τροχαίο στην Κηφισιά - Σε σοβαρή κατάσταση ένας ακόμη νέος

Αδιανόητη η τραγωδία με το τροχαίο στην Κηφισιά το βράδυ του Σαββάτου. Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους και ένα ακόμη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά. Δύο οχήματα, στο καθένα από τα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα, κινούνταν με διαφορετική κατεύθυνση στον εν λόγω δρόμο. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, το ένα από τα δύο οχήματα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το άλλο.

Από το ένα όχημα βγήκαν τραυματισμένα τέσσερα παιδιά, και από το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους, ένα ακόμη τραυματίστηκε βαρύτατα και το τέταρτο άτομο, οδηγός του οχήματος κατά πληροφορίες, ελαφρύτερα.

Τραγική λεπτομέρεια. Τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο, 20 και 21 ετών, ήταν σύμφωνα με το Open, ξαδέλφια.

Τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο της Κηφισιάς μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί ο βαρύτατα τραυματισμένος συνοδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και υποβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Οι υπόλοιποι 5 επιβαίνοντες των δύο οχημάτων έχουν τραυματιστεί αλλά πιο ελαφριά και δεν απειλείται η ζωή τους.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα κάνει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πηγή: iefimerida.gr