Υπέροχη στα 61 της - Δείτε το video της Μισέλ Φάιφερ, xωρίς μακιγιάζ,

Η Μισέλ Φάιφερ  ίσως ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα του κινηματογράφου,  με ένα βίντεο στο Instagram αποδεικνύει ότι η ομορφιά της γυναίκας δεν έχει ηλικία,

Η 61 ετών ηθοποιός μιλώντας στους διαδικτυακούς της φίλους, τόλμησε να εμφανιστεί χωρίς ίχνος  μακιγιάζ,  προκαλώντας το θαυμασμό οι περισσότεροι followers της την αποθέωσαν για το πόσο γοητευτική είναι.

Η Φαίφερ, μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι δεν είναι μόμο όμορφη αλλά και ταλαντούχα στην υποκριτική , γεγονός που την έφερε 3 φορές υποψήφια για Οσκαρ.

Κάποια στιγμή πάτησε pause στην καριέρα της και εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας. Ευτυχώς όμως για τους θαυμαστές της, επέστρεψε πέρυσι στα κινηματογραφικά πλατό και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil», σίκουελ του «Maleficent» του 2014 με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί και την Μισέλ Φάιφερ στον ρόλο της ως Queen Ingrith.

Η ταινία εξερευνά την περίπλοκη σχέση της Μαλέφισεντ με την πριγκίπισσα Ορόρα (Ελ Φάνινγκ), και φαίνεται πως ο χαρακτήρας της Φάιφερ θα λειτουργήσει καταλυτικά στη μητρική σχέση που έχουν αναπτύξει.

Δείτε το βίντεο με την Μισέλ Φάιφερ αμακιγιάριστη

 

View this post on Instagram

 

That time of day again. Magic hour. Last Light – great on its own or for layering ❤️ @henryrose

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on