Ο Παπαγιάννης ανεβαίνει… και ο Παναθηναϊκός «τρομάζει»!

    Ο Παναθηναϊκός έχοντας σε τρομερή μέρα τον Γιώργο Παπαγιάννη νίκησε εύκολα με 76-99 τον Προμηθέα στην Πάτρα και έδειξε πανέτοιμος για την ερχόμενη σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Βιλερμπάν. «Πρασίνισε» για ακόμη μία φορά το «Δημήτριος Τόφαλος»!

    Πρώτο ημίχρονο:

    Εκρηκτικό ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες στο «Δημήτριος Τόφαλος» με τον Παναθηναϊκός και τον Προμηθέα να σκοράρουν συνεχώς εκατέρωθεν. Οι «πράσινοι» πάτησαν… γκάζι και με ένα σερί δώδεκα μηδέν έφτασαν να προηγούνται με +11 (9-22). Τελικά ο Παναθηναϊκός έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενο με δέκα πόντους (21-31).

    Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να έχει πάρει… φωτιά οι «πράσινοι» αύξησαν ακόμη περισσότερο την διαφορά τους στους 14 πόντους (28-42). Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ εύστοχος και στην συνέχεια του δεκαλέπτου και οδηγήθηκε στο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 14 πόντων (46-60).

    Δεύτερο ημίχρονο:

    Ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει συνεχώς την διαφορά και ακόμη υψηλότερα επίπεδα (46-68). Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους παίχτες του Ρικ Πιτίνο να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 60-80.

    Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον νικητή να έχει βρεθεί και με μοναδικό ερώτημα το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός εν τέλει πανηγύρισε ακόμη μία νίκη (76-99) στην Basketleague και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ.

    Τα δεκάλεπτα: 21-31, 46-60, 60-80, 76-99