ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΙΝΔΟΥ

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, έγινε η έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή δύο ακόμη παιδικών χαρών στην πόλη μας, αφού έχουν ήδη αποπερατωθεί οι εργασίες στον Προφήτη Ηλία και στην οδό Κερασόβου.

Ad - Διαφήμιση

Σειρά έχουν οι παιδικές χαρές της Αγ. Τριάδας και της οδού Πίνδου, στις οποίες πραγματοποιείται πλήρης αποξήλωση και αντικατάσταση των δαπέδων με νέο, όπως επίσης και συνολική αντικατάσταση όλων των οργάνων, σύμφωνα πάντα με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Η χρηματοδότηση για τις εργασίες αυτές προέρχεται από το Πράσινο Ταμείο (προϋπολογισμός: 260.000,00 ευρώ).

Η ανάπλαση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με τις παιδικές χαρές του Αγ. Δημητρίου και της οδού Βούτσαλη. Η έγκριση της συγκεκριμένης μελέτης που εκπονήθηκε από την τεχνική μας υπηρεσία ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο τον προηγούμενο μήνα (προϋπολογισμός: 465.736,59 ευρώ).

Τέλος, το πολύ σημαντικό αυτό έργο πλήρους παρέμβασης στις παιδικές χαρές της Πετρούπολης θα ολοκληρωθεί με την ανακατασκευή τους στην πλατεία Θέτιδος, στο γραμμικό Πάρκο, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Καραολή Δημητρίου και στις εγκαταστάσεις στο Ποικίλο (χρηματοδότηση από Υπουργείο Εσωτερικών και Δήμο Πετρούπολης, με προϋπολογισμό 260.400,00 ευρώ), με σκοπό τη δημιουργία χώρων με σύγχρονο εξοπλισμό και με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, που θα εξασφαλίσουν ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά της πόλης μας.