ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020 ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Χορός, τραγούδι και ανεμελιά!Φέτος τις Απόκριες ντυθείτε μασκαράδες εσείς, τα παιδιά σας, οι φίλοι σας, η γειτονιά σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί σαν μια παρέα στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας! Κλόουν, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, αλευροπόλεμος, χοροί και τραγούδια μας περιμένουν!

Ad - Διαφήμιση

Ομάδες, σύλλογοι, σχολεία και ελεύθεροι καρναβαλιστές, θα πλαισιώσουν την αποκριάτικη παρέλαση που θα γίνει επί της κεντρικής Λεωφόρου 25ης Μαρτίου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 4 το μεσημέρι. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το ύψος της οδού Λεωνίδου και θα καταλήξει στην συμβολή με την οδό Μακεδονίας. Στη συνέχεια, οι ομάδες θα κατευθυνθούν (μέσω της οδού Δωδεκανήσου) στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, όπου θα συνεχιστεί ο εορτασμός του καρναβαλιού, με μουσική, χορό, αλευροπόλεμο και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!!!

Μπορείτε να συμμετέχετε στην παρέλαση των καρναβαλιστών, δηλώνοντας συμμετοχή ως ομάδα με αυτοσχέδιες φορεσιές (καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας) ή να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω προτεινόμενα θέματα:
• Παλιά Αθήνα
• Ανακύκλωση
• Πολιτική
• Λάτιν
• Τεχνολογία
• Ελληνικός Κινηματογράφος

Στην αφετηρία της παρέλασης θα έχουμε face painting και χρωματιστά σπρέυ μαλλιών για τους καρναβαλιστές της τελευταίας στιγμής, καθώς και πολλές εκπλήξεις!

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, θα σας προτείναμε την συνεργασία ομάδων (για παράδειγμα, η συνεργασία ενός συλλόγου και ενός σχολείου, με την καθοδήγηση του κατάλληλου εμψυχωτή, μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά αποτελέσματα).

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή της ομάδας σας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/AaW5aowGGRWXATQX8