ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

‘’Μένουμε σπίτι – Φωτογραφίζουμε!’’

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, η κατάσταση που ζούμε αυτή την περίοδο είναι πρωτόγνωρη για όλο τον πλανήτη. Όλοι μας πρέπει να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες και να αντιμετωπίσουμε το θέμα με σεβασμό στους νόμους και ηρεμία, έτσι ώστε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Ad - Διαφήμιση

Μέσα στο κλίμα που δημιουργείται, το τμήμα κρατάει το ενδιαφέρον των μαθημάτων με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θεωρώντας πως η φωτογραφία αποτυπώνει στην ιστορία αυτό που ζούμε, οι μαθητές του τμήματος έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν φωτογραφίες με θέμα ‘’Μένουμε σπίτι – Φωτογραφίζουμε!’’.

Μια καταγραφή της αλλαγής της καθημερινότητας μέσα από τα μάτια των μαθητών. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι από τις καθημερινές μας σπιτικές δραστηριότητες, δοκιμές σε πορτραίτα με φυσικούς και τεχνητούς φωτισμούς, αντικείμενα και ότι άλλο υπάρχει στην φαντασία του καθενός!

Οι φωτογραφίες θα αναρτώνται στην σελίδα του τμήματος, με σκοπό στο μέλλον να πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με το υλικό που θα έχει συγκεντρωθεί.

Ευχόμαστε υγεία και ηρεμία σε όλο τον πλανήτη σ’ αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που ζούμε.