ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έναρξη του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού 2015

0

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!

Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης μπροστά στο ιστορικό Ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου δόθηκε προχτες το βράδυ το σύνθημα της έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2015!

Ολοκληρώνοντας έναν ολόκληρο αιώνα χαράς, πολιτισμού και διασκέδασης πέρυσι, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι του 2015 δίνει τη σκυτάλη στην Επόμενη Γενιά!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι ένας θεσμός Πολιτισμού και Δημιουργίας, ο οποίος εμπλουτίζεται και ενισχύεται κάθε χρόνο!  Το Ρέθυμνο, μέσα από αυτή τη διοργάνωση, προβάλλει την ιδιαίτερη ταυτότητα του ανθρώπινου δυναμικού του και αναδεικνύει την μακραίωνη ιστορία του και την πλούσια παράδοσή του.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2015 φαίνεται ότι σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχών! Οι Καρναβαλικές ομάδες είναι 47 και τα άρματα 34, ενώ αναμένεται να παρελάσουν πάνω από 15.000 άτομα.

Στη  φετινή διοργάνωση τα παιδιά και οι νέοι πρωταγωνιστούν! Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Ρεθύμνου ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη για όλους! Μετά από πολλά χρόνια διοργανώθηκε στην Παλιά Πόλη και πάλι το Παιδικό Καρναβάλι - αναβίωση του παλιού ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού! Η συνδιοργάνωση ανήκει στην ομάδα που έχει αναλάβει το φετινό Κυνήγι Θησαυρού, τους Μαλαγάνες, και στο Δήμο Ρεθύμνης.

Μια ακόμη καινοτομία του φετινού προγράμματος είναι η Παιδική Νυχτερινή Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθεί με ένα παιδικό πάρτυ, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η Νυχτερινή Παρέλαση των ομάδων, που θα φορούν στολές από προηγούμενα καρναβάλι!

Μια μέρα πριν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στην Παλιά Πόλη, στην πλατεία Μικρασιατών θα διοργανωθεί για πρώτη φορά, ένα μεγάλο πάρτι! Πρόκειται για το «Cretan Party: A Night in Black»! Το θέμα του πάρτυ είναι η Κρήτη και οι θαμώνες του καλούνται να φορέσουν κάποιο μαύρο ρούχο – χαρακτηριστικό χρώμα της Κρητικής ενδυμασίας. Στην πλατεία θα στηθεί ένα μεγάλο μπαρ όπου θα σερβίρονται τσικουδιά, Κρητικά κρασιά και Κρητικά Cocktails. Στα happening της βραδιάς θα είναι η μουσική, αφού για πρώτη φορά θα γίνει συνδυασμός ξένης σύγχρονης μουσικής με την Κρητική!

Παραδοσιακά και αποκριάτικα δρώμενα σε όλη τη πόλη θα γίνουν όπως κάθε χρόνο και την Τσικνοπέμπτη (12/2).

Πάρτυ, ο μεγάλος Χορός των Ομάδων (6/2), το ιστορικό 26ο Κυνήγι του Θησαυρού (7-8/2), παλιές Ελληνικές καντάδες αλλά και παραδοσιακές Κρητικές καντάδες θα διασκεδάσουν και θα ψυχαγωγήσουν ντόπιους και επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της Αποκριάς.

Μια απίθανη ποδηλατοβόλτα θα συγκεντρώσει όλους τους φίλους του ποδηλάτου, που μασκαρεμένοι οι ίδιοι και τα ποδήλατά τους κάνουν την πιο τρελή, χρωματιστή και διασκεδαστική ποδηλατοβόλτα της χρονιάς γεμίζοντας τους δρόμους της Παλιάς Πόλης με κέφι και φαντασία, ποδήλατα και μασκαράδες (19/2).

Ο εορτασμός της Αποκριάς θα κορυφωθεί με την Μεγάλη Παρέλαση των Αρμάτων, το Κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και μια μεγάλη συναυλία στην παραλία (22/2), αλλά και τις παραδοσιακές εκδηλώσεις με κούλουμα στην πόλη και τα χωριά του Νομού την Καθαρά Δευτέρα!

Τουριστικά Πακέτα

Οι τουριστικοί Πράκτορες σε συνεργασία με τους Ξενοδόχους του Ρεθύμνου, δημιούργησαν  ιδιαίτερα οικονομικά εκδρομικά πακέτα για όλους εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Πληροφορίες: http://rethymnocarnival.gr/

Κοινωνικό Μήνυμα

Ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα επέλεξε φέτος το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Μια μεγάλη εκστρατεία αφύπνησης και ενημέρωσης για το σοβαρό φαινόμενο του “bullying”, δηλαδή του εκφοβισμού και της βίας των παιδιών και με σύνθημα: «Η σιωπή δεν σταματά τη βία. Μη φοβάσαι μίλα».

Ρεθεμνιώτικο το «Πράσινο» Καρναβάλι

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί γνώμονα για την κάθε ενέργεια που γίνεται κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, με τις ομάδες να κατασκευάζουν τα άρματα και τις στολές σχεδόν αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ μετά το τέλος του Καρναβαλιού, όσα υλικά δεν θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, ανακυκλώνονται.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει

Στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το επιθυμούν. Στο σύνολο τους οι ομάδες δέχονται με χαρά νέα μέλη. Όλοι μπορούν έγκαιρα να προμηθευτούν τις στολές τους.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2015, πραγματοποιείται με την Αιγίδα του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Κρήτης.

Μεγάλος χορηγός είναι η AMSTEL και στηρίζεται σε μεγάλο μέρος της Ρεθεμνιώτικης επιχειρηματικής κοινωνίας με το πρόγραμμα «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://rethymnocarnival.gr/

 

 

Πρόγραμμα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2015

 

 

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Προπομπός: Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης: Σταυρωμένος, Βιράν Επισκοπή, Ελεύθερνα, Αρχαία Ελεύθερνα Αμνάτος, Άδελε.

14:30 Αναχώρηση από το πάρκινγκ 4ων Μαρτύρων

 

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προπομπός: Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα Χανιά.

16:00 Αναχώρηση από το πάρκινγκ 4ων Μαρτύρων

 

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Προπομπός: Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης: Επισκοπή, Ρούστικα, Ατσιπόπουλο, Γωνιά, Σωματάς, Αρμένοι.

14:30 Αναχώρηση από το πάρκινγκ 4ων Μαρτύρων

 

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Προπομπός σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου.

11:30 Έναρξη από το Δημαρχείο Ρεθύμνης και ακολουθώντας τη διαδρομή Λ. Κουντουριώτη, πλατεία 4ων Μαρτύρων, Εθν. Αντιστάσεως, πλατεία Τ. Πετυχάκη και έπεται συνέχεια..

12:30 Παιδικό καρναβάλι στους δρόμους της Παλιάς Πόλης (αναβίωση του παλιού Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού) στα πλαίσια του 18oυ Παιδικού Κυνηγιού Θησαυρού 2015. Διοργάνωση Μαλαγάνες, σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης.

 

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

18ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού 2015 «Ιβάν & Αύρα»

Διοργάνωση: Μαλαγάνες,

 

18:30 Τελετή έναρξης Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2015, Ενετικό Λιμάνι

  • Πομπή Βασιλιά Καρνάβαλου από πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη έως πλατεία Παρέν Σιγανού
  • Εκφώνηση και Αντιφώνηση του Βασιλιά Καρνάβαλου
  • Κήρυξη επίσημης έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2015 από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης
  • Παρουσίαση των στολών του Ρεθ. Καρναβαλιού 2015
  • Συναυλία με τους Otherview

 

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Χορός για το 26ο Κυνήγι Θησαυρού 2015

Κέντρο «Μέγαρο»

Συναυλία με τους IMAM BAILDI

Διοργάνωση: Μαλαγάνες, www.malaganes.gr

 

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

26ο Κυνήγι Θησαυρού

«Η Επιστροφή»

Διοργάνωση: Μαλαγάνες, www.malaganes.gr

 

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Καντάδες μιας άλλης εποχής

18:30 Η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, η Μικτή Δημοτική Χορωδία Ρεθύμνου - υπό τη δ/νση της Ισιδώρας Χαλκιαδάκη μαζί με τις Καρναβαλικές Ομάδες αναβιώνουν το έθιμο της Καντάδας στους δρόμους της Παλιάς Πόλης.

Συνοδεύουν μουσικά οι: Βαγγέλης Ματσουλιάδης, Γιώργος Μυρσιλίδης και Άκης Πλαΐτης. Οι Εμείς και Εμείς δεν θα κοιμηθούν αλλά θα καρτερέψουν....

Έναρξη από τη Σοχώρα - πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και ακολουθώντας τη διαδρομή Π. Κορωναίου, Αραμπατζόγλου, κρήνη Ριμόντι, Πετυχάκη, Αρκαδίου, Τσουδερών, Εθν. Αντιστάσεως και κατάληξη στην Μεγάλη Πόρτα.

Τσικνοπέμπτη

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

15:30 – 19:00 αίθουσα Λυκείου Ελληνίδων

Αποκριάτικος Παιδικός Χορός Λυκείου Ελληνίδων

Διοργάνωση: Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου (Λ.Ε.Ρ.)

 

19.00 Δρώμενο «ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΡΟΖΑΛΙΑ» με τους Εμείς & Εμείς

Απαραίτητη η ανάλογη ενδυμασία & φυσικά το ντέφι σας για κέφι σας!!!

Περιήγηση στους δρόμους της πόλης. Έναρξη από τον Πλάτανο, Εθν. Αντιστάσεως, πλατεία 4ων Μαρτύρων, Γερακάρη, πλατεία Αγνώστου, Αρκαδίου, Παλαιολόγου κατάληξη και «τζίπσι γκαλά» στην Κρήνη Ριμόντι.

 

19:30 Πλατεία Μικρασιατών

Το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου (σύνολο χορού – ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής) και οι χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων παρουσιάζουν το αποκριάτικο δρώμενο «Το γαϊτανάκι» και παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα απ’ όλη την Ελλάδα.

20:00 Πλατεία Μικρασιατών

Παρουσίαση του παραδοσιακού τρόπου απόσταξης τσικουδιάς σε   Ρακοκάζανο

Τσίκνα Χορός και ξεφάντωμα σε όλη την πόλη από τις ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

  • Στην πλατεία Μικρασιατών οι ΠΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, οι ΦΕΥ..ΓΑΤΟΙ και οι ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ
  • Στην πλατεία Ιερολοχιτών (πίσω από το Ταχ. Ταμιευτήριο) ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, οι ΡΑΚΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ και οι τσαΠΑΤΣΟύληδες
  • Στην Αρκαδίου (Loggia) οι ΕμBEEROΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ και Oloi Vitsiozoi
  • Στη Μεσολογγίου οι ΡΟΔΟΛΙΝΟΙ
  • Στο πλατεία του Ρουσσοσπιτίου οι ΑΡΚΑΛΟΙ με μουσική, ποτό, δώρα και φυσικά με συνοδεία παραδοσιακής .... τσίκνας
  • Αρκαδίου και Γραμβούσας 13:00 οι Γκουσγκούνηδες
  • Πλατεία 4ων Μαρτύρων οι ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ

 

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

21:00 Χορευτική εσπερίδα «Πίσω στα ‘70s» στο GALERO café, κρήνη Rimondi, από τη διαδικτυακή κοινότητα «Ρέθυμνο-Ιστορία-Πολιτισμός». Είσοδος ελεύθερη.

 

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Χορός των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

19:30 κέντρο «Μέγαρο»

Θέμα: «Διάσημα ζευγάρια – ο έρωτας στο βάθος των αιώνων»

Παρουσίαση θεατρικών - σατιρικών σκετς

Διοργάνωση: Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (Ο.Ρ.Κ.)

 

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ποδηλατοβόλτα στην πόλη για μικρούς και μεγάλους

19:00 Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Οι φίλοι του ποδηλάτου μασκαρεμένοι οι ίδιοι και τα ποδήλατά τους κάνουν την πιο τρελή, χρωματιστή και διασκεδαστική ποδηλατοβόλτα της χρονιάς γεμίζοντας τους δρόμους της Παλιάς Πόλης με κέφι και φαντασία, ποδήλατα και μασκαράδες

Τη δράση υποστηρίζουν οι: Ποδηλατικός Σύλλογος Ρεθύμνου, Ορειβατικός Σύλλογος, Ιστιοπλοϊκός Σύλλογος.

 

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

18:30 Κρητικές παραδοσιακές Καντάδες.

Η Παραδοσιακή Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου υπό τη δ/ση του Ηλία Πίτερη και του Σταύρου Μαραγκουδάκη με τη συμμετοχή Καρναβαλικών Ομάδων και Παραδοσιακών Συλλόγων, αναβιώνει το έθιμο της Παραδοσιακής Κρητικής Καντάδας   στους δρόμους της Παλιάς Πόλης

Έναρξη από πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, Αρκαδίου, Παλαιολόγου, Εθν. Αντιστάσεως, Τζανέ Μπουνιαλή, Νικ. Φωκά, Βερνάρδου και κατάληξη και πάρτυ στην πλατεία Μικρασιατών.

20.00 – 00.00 πλατεία Μικρασιατών Cretan Party - A night in Black

Ένα πρωτοποριακό Κρητικό πάρτυ στην πλατεία Μικρασιατών. Ντυθείτε στα μαύρα και ελάτε να διασκεδάσουμε με κρητικά και όχι μόνο!

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

18:00 Παιδική παρέλαση

Έναρξη από Λ. Κουντουριώτη & Χορτάτζη. Τερματισμός και πάρτυ στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου

21:00 Νυχτερινή Παρέλαση

Εκκίνηση από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου

Παρέλαση πληρωμάτων

Τερματισμός και πάρτυ στην πλατεία Μικρασιατών

 

Κυριακή 22 Φεβρουαριου 2015

Μεγάλη Παρέλαση

Παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων

14:00 Εκκίνηση από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου

15:30-18:00 πάρτυ στην Παλιά Πόλη - περιοχή Σοχώρα

Παίζει οDJ Σαρτζεδάκης Γιάννης

 

18:30 Τελετή Λήξης - στην Ελ. Βενιζέλου

Κάψιμο Βασιλιά Καρνάβαλου

Συναυλία με τους VEGAS

 

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καθαρά Δευτέρα  

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

12:30 Ρέθυμνο – Παραδοσιακά Κούλουμα στην παραλία Ελ. Βενιζέλου

ΓΕΡΑΝΙ 12:00 Παρέλαση της καμήλας. Αναβίωση εθίμου Καμήλας. Μετά το πέρας της παρέλασης παραδοσιακή Γερανιώτικη μακαρονάδα με θαλασσινά και άλλα νηστίσιμα εδέσματα για όλους. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γερανίου ‘’Το Καμάρι’’.

ΣΩΜΑΤΑΣ 11:30 Φασολάδα στο Σωματά. O Πολιτιστικός Σύλλογος Σωματά προσφέρει παραδοσιακή φασολάδα

ΑΡΜΕΝΟΙ

10:00 Αναβίωση εθίμου μουτζουρώματος με παραδοσιακά κούλουμα

ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ- Αναβίωση παραδοσιακού εθίμου Μπεγιράκι ή Ψηλογαϊδούρα από τους νέους του χωριού

ΜΕΛΙΔΟΝΙΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

12:00 Αυγομάζωμα και 14:00 Κλέψιμο της Νύφης, Καντής

ΜΕΡΩΝΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ

12:00 Παραδοσιακά δρώμενα. Οι Λεράδες, η Αρκούδα, ο Χότζας, ο Τσαγκάρης, το Προξενιό, η Καμήλα καθώς και άλλα παιχνίδια μαζί με παραδοσιακή μουσική & χορό.

ΠΑΤΣΟΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ

11:30 Το κλέψιμο της νύφης, αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών και κρητικό γλέντι.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σας καλωσορίζει :

Πέπη Μπιρλιράκη-Μαμαλάκη, Στέλιος Σαμψών, Μάνος Παλαφούτης, Σάρα Νίκολσον, Γιάννης Κόκκας, Γιάννης Δραμηλαράκης.

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης

 

Υπεύθυνοι Τομέων:

Αγιουτάκης Μανόλης, Αλεξάκης Αντώνης, Αλεξάκης Χρήστος, Ανδρεαδάκη Ειρήνη, Ανυφαντάκη Μαριέλλη, Κωστής Βάμβακας, Ελένη Βασιλάκη, Κώστας Γαβράς, Νατάσα Διλιντά, Κικιανής Γιώργος, Κελαράκης Θοδωρής, Κλαψινός Πέτρος, Μαρκαντώνης Νίκος, Μιχάλας Νίκος, Μολδοβανίδη Χαριέττα, Νικολάου Γρηγόρης, Παπαδόσηφος Γιώργος, Πατσαχάκη Ελένη, Πεδιαβιτάκης Γιώργος, Πισκοπάκης Λεωνίδας, Πλαϊτης Άκης, Σαϊτάκης Γιάννης, Σκαρβέλης Γιάννης, Σταράκης Μιχάλης, Σταυρουλάκης Θανάσης, Τσουρλάκης Βαγγέλης, Φανουργάκης Παντελής, Φραγκιαδάκη Στεφανία, Φωτάκη Μαρία, Χάσικος Γιώργος, Χόμπης Βαλάντης.

 

Afisa Karnavali_2015_Final

 

 

ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΔΕΝ ΠΕΠΟΝΙ

ΑΛΛΑΔΑΝΑΡΗΔΕΣ                  Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ                       MUSIC WARRIORS

ALTER EGO ΚΑΙ ΚΙΤΡΑ          Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ   "ASSASSIN'S CREED" ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ                            ΣΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

(ΑΝΤΙ)ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ CLUB & Φ.Ε.Κ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ       BACHELOR PARTY

ΑΝΩΝΥΜΟΙ                              ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ                    ΠΕΙΡΑΤΕΣ

ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ                             REGGAE ΚΑΙ ΛΑΚΕΡΔΑΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΕΛΑΙ

ΑΡΚΑΛΟΙ                                    ΑΣ..ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

CARNIVALOI                              CARNIVALAKI ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΓΙΑΡΕΜΗΔΕΣ CLUB                  RETHYMNO WONDER TOWN

ΓΚΑΖΑΝΟΒΕΣ     ΨΗΦΙΖΩ KLAUS NOMI ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ

ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ                      FROM RUSSIA WITH LOVE

ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ     ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ Τ’ ΑΡΝΙ..ΤΟ ΛΥΚΟ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

ΕΚΑΤΣ' Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ     ΧΑΡΑΚΙΡΙ

ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ                          ΣΟ..ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ!!!

ΕΜBEERΟΙ                                 ΑΝ ΣΤΗ ΣΗΚΩΣΕΙ.. ΚΟΥΡΕΦΤΗΝ

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ                                  Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ                        San ta …ΞΩΤΙΚΑ

ΟΙ ΑΛΛΟΙ                                     STEAM PUNK

ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ                                 SUN ΘΕΟΙ

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ                             TOM AND JERRY

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ                           GRAN CANALE DI VENEZIA

ΟΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ                          GO GO POWER RANGERS

OUTSIDERS                               MEWTSIDERS

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ                 ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ DRAGON BALLΑ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ CLUB                     JOKER... WHY SO SERIOUS?

ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ                           ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ PL@YMOBIL ΜΟΥ

ΠΟΤΑΓΟΝΙΣΤΕΣ                        WINNIE THE POOR

ΠΟΥΡΟΠΙΠΙΝΙΑ                            ΜΟΛΥΒΕΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ

PANDAYA                                     Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΞΟΒΟΜΒΕΣ

ΡΑΚΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ                     ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ

ΡΟΔΟΛΙΝΟΙ                                   LIGHT MY FIRE

ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ    CHARLIES ANGELS

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ                                ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ ΟΛΕ

ΣΟΥΡΓΕΛΑ                                   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΜΠΥΡΑ

ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ                 ΜΠΥΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

ΤΑΡΑΞΙΕΣ                                     Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ

ΤΖΙΤΖΙΚΟΤΡΙΧΙΔΕΣ                     ΧΕΛΩΝΟΝΙΤΖΑΚΙΑ

ΤΙ-ΜΩΡΗ-ΜΕΝΟΙ;;;                       ΞΕ-ΤΣΙΡΚΟ-ΘΕΙΤΕ

ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ             ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΤΟΥ ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ

ΦΕΥ…ΓΑΤΟΙ                              ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ

ΦΛΟΥ                                          ΤΡΑΓΙΛΑ

ΦΟΙΝΙΚΟΠΟΥΛΑ                       ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤHΣ ΟΡΓΗΣ

 

Parties

30/1 ΜΑΛΑΓΑΝΕΣ ΠΑΡΤΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΟ LIVING ROOM

1/2 METROPOLIS club - EMBEEROI

5/2 MINIBAR club  – OI ΑΣΧΕΤΟΙ

10/2 SUGAR café bar, ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ, “MASKE PARTY”

11/2 ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ – Παιδικός χορός ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ CLUB

11/2 Metropolis Club – ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ

11/2 ICE club – ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ

12/2 SMOOTH café bar (πρώην Αυγό Κόκορα) οι ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ

13/2 Café bar 9/8 - ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ

13/02 MINI BAR club - ΤΙ-ΜΩΡΗ-ΜΕΝΟΙ

15/2 ICE club - EMBEEROI «Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου»

15/2 FRAOULES café bar – ALLADALLON “DISCO KAMIKAZE”

16/2 SUGAR café bar ΤΖΙΤΖΙΚΟΤΡΙΧΗΔΕΣ ''DISCO BALL PARTY”

16/2 ICE club ALTER EGO & ΚΙΤΡΑ

17/2 Café bar 9/8 - ΑΝΩΝΥΜΟΙ

18/2 LEVARE club - ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ "PARTY ΜΟΥ ΤΗΝ..ΠΙΕΣΗ"

18/2 METROPOLIS club – ΡΑΚΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ “GYPSY STYLE”’

18/2 Café bar 9/8 – ΓΙΑΡΕΜΗΔΕΣ «ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ PARTY»

18/2 ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ

18/2 ICE club ALLADALLON “SUPER HEROES”

19/2 Café bar 9/8 ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ “PARTY VIVA LA REVOLUTION”

19/2 ICE club – PANDAYA “SCHOOL GIRLS & FREAKY NERBS”

19/2 LIVING ROOM café bar - ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ

19/2 MINIBAR club  - ΓΚΑΖΑΝΟΒΕΣ

19/2 FORTEZZA CLUB - ΠΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

19/2 BARCODE Cafe bar OUTSIDERS

19/2 BISTRO Café bar ΟΙ ΑΛΛΟΙ «ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠ’ ΑΤΜΩΝ»

20/2 SUGAR café bar – CARNIVALOI «Καπέλο Παρτυ»

20/2 Café bar 9/8 – ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

20/2 BARCODE Cafe bar ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

20/2 ΔΡΥΜΟΣ ταβέρνα, ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ, κρητική βραδιά μενού 12e

20 /2 ICE club – ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ «ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ (ντυθείτε με χαρούμενα χρώματα ,η πολυχρωμία κάνει τη διαφορά!!!)»

20/2 HOME café ΟΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ – “ΠΕΡΟΥΚΑ PARTY”

21/2 ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ – PARTY ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ CLUB

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ