ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ενώνουν με πεζόδρομο τον Κόκκινο Πύργο με την Αγία Γαλήνη!

0

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα έργο το οποίο θα δώσει πνοή σε μια τουριστική περιοχή στα νότια της Κρήτης, ενώνοντας τα όρια των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Οι εξελίξεις είναι θετικές καθώς μετά από την αποτύπωση που έχει γίνει για το κομμάτι που αφορά την Αγία Γαλήνη, κατέστη δυνατή η έγκριση για την κατασκευή ενός εκ των δύο κομματιών, το οποίο συγκεκριμένα θα ενώσει το τουριστικό θέρετρο του Ρεθύμνου, με τον Κόκκινο Πύργο!

Ετσι πλέον μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία για να δημιουργηθεί ένας πεζόδρομος - ποδηλατόδρομος που θια ενώσει τα δύο παραθαλάσσια σημεία

Αυτό που μένει είναι να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και να μπει σε φάση υλοποίησης το έργο της κατασκευής ενός πεζόδρομου - ποδηλατόδρομου, μήκος 1 χιλιομέτρου, με δέντρα, προσβάσεις στην παραλία, παγκάκια κα, κόστους 300.000 ευρώ.

Ενώ υπάρχουν θετικά μηνύματα για την υλοποίηση και του δεύτερου τμήματος – μήκους περίπου 900 μέτρα - του έργου που θα ολοκληρώσει αυτό το πραγματικό «στολίδι», το οποίο θα ενισχύσει και άλλο την εικόνα της περιοχής.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ