ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ

0

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνης, κ. Δημήτρη Τσαχάκη.

Ο κ. Βαρδακαστάνης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη  για συναντήσεις με φορείς του αναπηρικού κινήματος σε Ηράκλειο και Χανιά, ενώ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ., θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. & της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Κρήτης στο Ηράκλειο, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την κα Λιονή για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, αλλά και τη διοργάνωση του Παγκρήτιου Παν- αναπηρικού Συλλαλητηρίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία  Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ρεθύμνης και τη στήριξη των δράσεών και πρωτοβουλιών του προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία αναφορικά στις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί το δικαίωμά τους για κοινωνική ισότητα και συμμετοχή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ