ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ένα ακόμη έργο ολοκληρώθηκε στον δήμο Αγίου Βασιλείου

0

Το ένα μετά το άλλο ολοκληρώνονται τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί στον Δήμο Αγίου Βασιλείου. Τις τελευταίες ημέρες σειρά είχε η ολοκλήρωση του δρόμου από Κοιμητήριο Μελάμπων προς Ιερό Ναό Ανάληψης με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης επισκέφτηκε το χώρο που εκτελούνται οι εργασίες και αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Τσουρδαλάκη που κατάγεται από τις Μέλαμπες, την Πρόεδρο Ελένη Χριστοφοράκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γιάννη Βασιλάκη και Βαγγέλη Παπαδομιχελάκη για τις προσπάθειες που καταβάλουν δήλωσε σχετικά:

«Η συγκεκριμένη περιοχή των Μελάμπων με την μοναδική θέα προς την Αγία Γαλήνη και το Λιβυκό Πέλαγος ήταν στρατηγική επιλογή μας αφού έχει δυναμικό πρωτογενή τομέα (κτηνοτροφία και φυτική παραγωγή) αλλά και μεγάλη προοπτική ανάπτυξης τουριστικής δραστηριότητας. Για αυτούς τους λόγους ήταν από τις πρώτες προτάσεις που υποβάλαμε στο πρόγραμμα του Υπουργείου Γεωργίας.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ