ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιμελητήριο Ρεθύμνου: Παράταση στην ημερομηνία υποβολής αίτησης για συμμετοχή στην Έκθεση «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση»

0

Παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στην 13η Παγκρήτια Έκθεση: «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», δόθηκε από  το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

Η 13η  Παγκρήτια Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 21 Απριλίου 2019, στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι και οι Ρεθυμνιώτικες επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα στεγαστούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, με επιχορήγηση μέρους  του κόστους συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιµα & ποτά), καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση το αργότερο έως και  την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με σχετικό μήνυμα στο email [email protected]  (υπεύθυνος κ. Θεόδ. Τσαούλης, τηλ.: 28310 57330).

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα επιλεγούν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, ενώ η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης στην έκθεση θα πραγματοποιηθεί, εφόσον υπάρξει ικανοποιητικό ενδιαφέρον. Το τελικό ποσό επιχορήγησης του κόστους συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών. Απαραίτητη προϋπόθεση επιλογής των επιχειρήσεων είναι η καταβολή των τυχόν οφειλόμενων συνδρομών προς το Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, στη διεύθυνση:

https://pagritiaekthesi.gr/pireus/

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ