ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 52χρονος με πολεμικά όπλα και κροτίδες

0

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, Βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, στο Ρέθυμνο

 Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικό όπλο, 2 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και κροτίδες

Συνελήφθη, σήμερα (27.11.2018) το πρωί  σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις της Ν. περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (07.01.2019) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 52χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πολεμικό όπλο (τυφέκιο),
  • 2 κυνηγετικά όπλα,
  • 130 φύσιγγα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και κροτίδες

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ