ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στους δρόμους οι αγροτοκτηνοτρόφοι στα Ανώγεια

0

Η Επιτροπή Αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων στα Ανώγεια με απόφασή της συντόνισε την κινητοποίηση της αποδεχόμενοι το Πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων δίνοντας ραντεβού στα Ανώγεια (Δισταύρι στο Μετόχι) στις 28-1-2019 και ώρα 12 το μεσημέρι. Σε αυτή τη περιοχή έγινε συγκέντρωση των α/κ. Ο πρόεδρός της, Σταυρακάκης Στέλιος τόνισε με αγανάκτηση, ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, πρέπει πιο μαζικά να ξεσηκωθούμε και να συντονιστούμε καλύτερα με τα άλλα μπλόκα των συναδέλφων μας της βόρειας Ελλάδας. Τα προβλήματα με γοργούς ρυθμούς επιδεινώνουν τη ζωή μας τη ζωή των οικογενειών μας.

Η περιοχή όλο και ερημώνει, μας οδηγούν σε πλήρη εγκατάλειψη της γης μας με:

Τις χαμηλές τιμές του παραγωγού στο σύνολο των προϊόντων μας.

Τη μεγάλη ακρίβεια στα αγροτικά και εφόδια.

Την άρνηση του ΕΛΓΑ να αποζημιώνει στο σύνολό του τις καταστροφές.

Την υψηλή φορολογία, τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και άλλα χαράτσια, που είναι μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα που μας απασχολούν.

Εμείς θα ξαναφωνάξουμε ότι: η αιτία αυτών των προβλημάτων βρίσκεται στη ΚΑΠ της ΕΕ και τη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης όπως και των προηγούμενων.

Συνεχίζουμε των αγώνα από τα Ανώγεια ενώνοντας τη φωνή μας με όλους τους φτωχούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ελλάδας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ