ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Μια υπέροχη βραδιά με παλιές νοσταλγικές μελωδίες από την δημοτική χορωδία Ρεθύμνου στο Σπήλι

0

Μια υπέροχη βραδιά με παλιές νοσταλγικές μελωδίες από την Δημοτική Χορωδία Ρεθύμνου στο Πατριαρχικό Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης Σιβρύτου και Σφακίων με διοργανωτή τον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο πλαίσιο των πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το έτος 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης Σιβρύτου και Σφακίων κκ Ειρηναίος ο Περιφεριακός Σύμβουλος Νίκος Κακογιαννάκης, ο υπεύθυνος πολιτιστικών του Δήμου Ρεθύμνης Γιώργος Μοτάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπηλίου Δημήτρης Παπαδάκης, πρόεδροι πολιτιστικών φορέων και συλλόγων.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Κυρίου Γιάννη Ταταρακη ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε απηύθυνε ο υπεύθυνος Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου, Γιάννης Νεκτάριος Χαραλαμπάκης ευχαριστώντας όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τον Δήμο Ρεθύμνου και κ. Μοτακη, τα μέλη της δημοτικής χορωδίας  και βέβαια τους συντελεστές της εκδήλωσης: τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Αγαθάγγελο, την κ. Μαρία Πορυχη Καραβίτη και  την κ Ασπασία Καβαλάρη Παπαδόσηφου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ