ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νικητές του κυνηγιού του θησαυρού οι «Μπουμπούνες»

0

Ένα ακόμα κυνήγι του χαμένου θησαυρού πέρασε στη μικροιστορία της πόλης μας, κλείνοντας ένα μεγάλο κύκλο 30 χρόνων. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν αποδεικνύουν την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν οι συμπολίτες μας για το θεσμό που κάθε χρονιά δείχνει να ενδυναμώνεται. Οι κατά καιρούς διοργανωτές προσπαθούν να παρουσιάσουν μια πρωτότυπη διαδικασία δουλεύοντας σκληρά για ένα ολόκληρο χρόνο, πράγμα που κατά κύριο λόγο καταφέρνουν.

Την περασμένη Κυριακή το πρωί, για 30η φορά οι κυνηγοί  ξεκίνησαν να ψάχνουν για την «χρυσή κρύπτη» της φετινής διοργανώτριας ομάδας «Εκατσ’ η κουτσή Κατσίκα», στην οποία φέτος έφτασαν πρώτοι οι «Μπουμπούνες» παίρνοντας συγχρόνως και τη σκυτάλη της επόμενης διοργάνωσης.

Το κυνηγητικό τριήμερο εξελίχτηκε ομαλά, με τον καιρό να είναι σύμμαχος των κυνηγών, αφού όπως όλοι παρατηρήσαμε τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που έφερε η «Ωκεανίς» ξεκίνησαν αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Μετά το διαδικτυακό παιχνίδι που προηγήθηκε ακολούθησε το «street party» στον Πλάτανο που αντικατέστησε τον κλασικό χορό της Παρασκευής, κάτι που ξάφνιασε ευχάριστα τους παίκτες του κυνηγιού καθώς αυτός ο χορός δεν έμοιαζε με κανέναν από όσους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Την επόμενη μέρα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, οι ομάδες κλήθηκαν να κάνουν ένα μικρό «ζέσταμα» ώστε να μάθουν να χρησιμοποιούν και το κομμάτι της τεχνολογίας για την σήμανση κάθε σημείου που θα περνούσαν κατά τη διάρκεια του κυρίως παιχνιδιού της επόμενης μέρας.

Στο φετινό παιχνίδι της Κυριακής οι κυνηγοί μέσα από γρίφους «ανακάλυψαν» σημαντικές προσωπικότητες του Ρεθύμνου, που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στα γράμματα. Το θησαυρό που βρίσκονταν στα παλιά στούντιο του team fm ανακάλυψαν οι «Μπουμπούνες», ενώ πίσω τους ακριβώς βρέθηκε η ομάδα των Γκουσγκούνηδων, που για πολύ λίγα λεπτά έχασε το έπαθλο.

Σημαντική ωστόσο στιγμή στη φετινή διοργάνωση ήταν η λειτουργία του Μουσείου Κυνηγιού που φιλοξενείται προσωρινά στους χώρους της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου.

Τέλος, το παιδικό και το εφηβικό Κυνήγι του Θησαυρού που αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 2 με 3 Μαρτίου.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

       ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ

2        ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ

3        ΜΑΛΑΓΑΝΕΣ

4        ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ

5        ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΙΟΙ

6        ΟΙ ΑΛΛΟΙ

7        ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ CLUB

8        ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ

9        ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ - ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ

10      ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ

11      ΓΑΛΑΤΕΣ

12      ΚΡΑΣΟΚΟΥΡΟΥΠΕΣ

13      ΆΡΚΑΛΟΙ

14      ΠΟΘΕΝ... ΑΙΣΧΟΣ

15      ΧΟΧΛΙΟΙ CLUB 1994

16      ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ

17      ΦΕΥΓΑΤΟΙ

18      ALTER EGO

19      ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

20      ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑ

21      ΤΖΙΤΖΙΚΟΤΡΙΧΗΔΕΣ

22      ΣΟΙ ΑΝΑΜΑΖΩΞΑΡΗΔΩΝ

23      ΜΠΑΓΑΣΕΣ

24      ΓΙΑΡΕΜΗΔΕΣ CLUB - ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ

25      ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

26      ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ

27      ΜΑΜΟΥΝΕΣ

28      ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ

29      ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ

30      ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ CLUB

31      ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ

32      ΣΤΡΙΓΓΛΕΣ - ΣΤΡΙΝΓΚΛΕΣ

33      ΑΦΟΡΤΙΣΤΟΙ

34      ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ CLUB

35      ΠΕΡΙΗΤΗΤΕΣ CLUB

36      ΠΕΙΡΑΤΕΣ - ΜΑΧΜΟΥΡΛΗΔΕΣ

37      ΤΟΞΟΚΡΟΤΑΛΟΙ

38      ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ

39      ΔΕΙΞΕ ΣΤΡΑΒΕ Τ' ΑΛΛΗΘΩΡΟΥ

40      ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΠΡΙΝ ΜΕΘΥΣΩ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ

Αναβολή πήρε και το κυνήγι του Μυλοποτάμου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, με κέντρο το δημαρχείο Περάματος, όπου τα «Κίτρα» από το Γαράζο, που έχουν τη φετινή διοργάνωση θα κατευθύνουν τις ομάδες μέσω γρίφων για την ανακάλυψη του πολυπόθητου θησαυρού.

Οι 13 ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, είναι έτοιμες ν’ αγωνιστούν για την εύρεση της μυστικής κρύπτης που τα Κίτρα, έκρυψαν το φετινό θησαυρό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ