ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Την Τετάρτη στο εδώλιο ο Κρητικός «security» για την υπεξαίρεση του 1,3 εκ. €

0

Ο 49χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υπεξαίρεσε περισσότερα από 700.000 ευρώ από δεκάδες ΑΤΜ από διάφορες περιοχές της Κρήτης

Μεθαύριο Τετάρτη θα γίνει τελικά - κατά πάσα πιθανότητα - η δίκη του Κρητικού πρώην υπαλλήλου εταιρείας security, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια, φέρεται να προχώρησε σε υπεξαίρεση ποσού μεγαλύτερου του 1.300.000 ευρώ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, ωστόσο, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση του δικαστηρίου για μεθαύριο.

Ο 49χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υπεξαίρεσε περισσότερα από 700.000 ευρώ από δεκάδες ΑΤΜ από διάφορες περιοχές της Κρήτης, σε διάστημα μικρότερο του ενάμιση χρόνου.

Ο βασικός κατηγορούμενος εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας σε εταιρεία security από το 2008, προβαίνοντας στον ανεφοδιασμό μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Η έκνομη δράση του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να διήρκεσε από τις αρχές του 2014 έως τον Μάιο του 2015.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατηγορείται ότι αφαιρούσε σταδιακά από ΑΤΜ τραπεζών χρηματικά ποσά, τα οποία ιδιοποιείτο.

Εκτός από την σταδιακή «ανάληψη» μετρητών στην οποία φέρεται να προέβαινε από ΑΤΜ, ο 49χρονος κατηγορείται, ακόμη, ότι τον Μάιο του 2015, άρπαξε από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του, στην εταιρεία security, το ποσό των 534.292 ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ