ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο.ΔΙ.Α.Σ.: "Το Ρέθυμνο θα αγωνιστεί για την αυτόνομη και ανεξάρτητη πύλη εισόδου"

0

Η αυτόνομη ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου πράγματι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα σήμερα, όχι όμως και ακατόρθωτο.

Ανέκαθεν δεχόταν πόλεμο, απειλές και την οργή ορισμένων κύκλων και κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί τέτοια φαινόμενα και στον τοπικό τύπο.

Ο φόβος από την οργή δημιουργούσε πάντοτε έναν ανασταλτικό παράγοντα στην εμπλοκή των αιρετών του τόπου μας με συνέπεια να μην παίρνουν ουσιαστική πρωτοβουλία ,ακόμα και κάποιοι που τόλμησαν είχαν πολιτικό κόστος .

Πάντα υπήρχαν κολλήματα που δεν έβγαιναν προς τα έξω για την υπόθεση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και πάντα στοχοποιόταν κάποιοι υποστηρικτές της.

Σήμερα καλούμαστε να ανατρέψουμε τέτοιες καταστάσεις και να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι νέοι αιρετοί ,έχοντας δίπλα τους όλους εμάς για να αποκαταστήσουν αυτό που δικαιούται το Ρέθυμνο.

Αγαπητοί υποψήφιοι άρχοντες αυτού του τόπου, Τοποθετήστε με ειλικρίνεια την ακτοπλοϊκή σύνδεση ,σαν ένα από τα πρώτιστα έργα σας ,στον σχεδιασμό του προγράμματος για την ανάπτυξη του αγαπημένου μας Νομού.

Το Ρέθυμνο θα αγωνιστεί για την αυτόνομη και ανεξάρτητη πύλη εισόδου του και αν σήμερα είμαστε απογοητευμένοι ταυτόχρονα έχουμε ξεκαθαρίσει με την κρίση μας την αιτία. Μια αιτία που πρέπει να την βάλουμε στην άκρη και να προχωρήσουμε.. Ρεθυμνιώτη – Ρεθυμνιώτισσα ,φίλοι από το Ρέθυμνο την Κρήτη και την Ελλάδα

Η ώρα για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει, την ακτοπλοϊκή μας σύνδεση έφθασε !

Σας καλούμε να πλαισιώσετε στην ομάδα μας (ΟΔΙΑΣ) με την συμμετοχή σας.

Από σήμερα ξεκινάμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό διεκδικητικό μέτωπο για να σπάσουμε τον αποκλεισμό του Ρεθύμνου και να ανοίξουμε την αυτόνομη πύλη εισόδου .

Δήλωσε μας την συμμετοχή σου στέλνοντας E-MAIL στην ομάδα μας ([email protected]). αναγράφοντας ταυτόχρονα ,το ονοματεπώνυμο και το e-mail σου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενεργή και αγωνιστική συμμετοχή σου , Τοποθετούμε δίπλα μας όποιον φορέα η πολιτικό είναι κοντά μας και είμαστε αδιάφοροι για όποιον όχι.

Χρειαζόμαστε και την δική σου σκέψη και την συμμετοχή  γιατί όλοι μαζί θα μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΑΚΙ ΜΑΣ.

Για την ΟΔΙΑΣ

Περπιράκης Κοσμας 

Πολοπετράκης Κώστας

Τσιχλάκης Σταύρος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ