ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκαν τα αδέλφια που έκρυβαν την κοκαΐνη στην στέγη γκαλερί

0

Τον δρόμο της φυλακής πήραν τα δύο αδέλφια από το Ρέθυμνο που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών μετά από πολύωρη ανάκριση το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου.

Ανακριτής και εισαγγελέας τους έκριναν προφυλακιστέους μετά την εξέταση και των στοιχείων της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί με την προανάκριση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Τα δύο αδέλφια 44 και 48 ετών έκρυβαν περίπου 1,5 κιλό κοκαΐνης στα δοκάρια μιας γκαλερί που διατηρούσαν στην παλιά πόλη. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν συνολικά 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης, συσκευασμένες ως... λουκάνικα και δεμένες με σκοινί.

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού της δίωξης ναρκωτικών Ρεθύμνου, έφερε στο φως την ένοχη δραστηριότητα, πίσω από την γκαλερί που διατηρούσαν τα δύο αδέλφια.

Είχαν προηγηθεί έρευνες και στο σπίτι του 44χρονου, με την αστυνομία να έχει κατασχέσει την ποσότητα 1,5 περίπου κιλού του ακριβού ναρκωτικού σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 100 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 13 γραμμάρια κάνναβης και 2 κινητά τηλέφωνα. Κατασχέθηκε ακόμα και ηλεκτροκίνητο, αθόρυβο δίκυκλο που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες για να διακινούν τα ναρκωτικά στις γειτονιές της παλιάς και της νέας πόλης του Ρεθύμνου, χωρίς να κινούν υποψίες.

Ο 44χρονος και ο 48χρονος παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου και εν τέλει έφυγαν από αυτό μετά από ανάκριση 5 περίπου ωρών, παίρνοντας τον δρόμο για τα κρατητήρια, έως ότου έλθει η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη για την τύχη τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ