ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με ένα πυροσβεστικό συγκρότημα ενισχύθηκε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

0

Στο πλαίσιο προετοιμασίας των Υπηρεσιών για την Αντιπυρική περίοδο, παραδόθηκε σήμερα ένα πυροσβεστικό συγκρότημα (βυτίο με μηχανισμό εκτόξευσης νερού) από το Δήμο Αγίου Βασιλείου στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης , προκειμένου να συμβάλει στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφορικά στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Η παράδοση – παραλαβή του οχήματος πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου κ Ταταράκη προς την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Λιονή Μαρία, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Καπετανάκη Ευάγγελου, του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κ Βότσογλου, και εθελοντών του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Αγίου Βασιλείου για τη δωρεά του και δήλωσε με την ευκαιρία ότι δρομολογείται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης η παραχώρηση τεσσάρων δεξαμενών νερού από PVC στο Δήμο Αγίου Βασιλείου, προκειμένου να τοποθετηθούν σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιά, ώστε να τροφοδοτούν με νερό τα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και των εθελοντικών οργανώσεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ