ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Οι κροτίδες του στέρησαν την ελευθερία

0

Αστυνομικοί μετά από έρευνα σε σπίτι 31χρονου άνδρα στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Δήμου Αμαρίου βρήκαν και κατάσχεσαν βεγγαλικά.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικής και Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνης, πέρασαν χειροπέδες στον 31χρονο, στο σπίτι του οποίου μετά την έρευνα, βρήκαν και κατάσχεσαν κροτίδες και φυσίγγιο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, 31χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων Συνελήφθη, σήμερα (14.05.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 31χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κροτίδες και φυσίγγιο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ