ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το επιμελητήριο Ρεθύμνου επιχορηγεί τα έξοδα συμμετοχής των μελών του Επιμελητηρίου για τη Διεθνή Έκθεση στη Βαρσοβία

0

Την επιχορήγηση μέρους των εξόδων εκμίσθωσης περιπτέρου επιχειρήσεων - μελών του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση GREEK FOOD SHOW -GRECKA PANORAΜΑ 2019, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν άμεσα σχετική αίτηση.

Η έκθεση GREEK FOOD SHOW - GRECKA PANORAΜΑΜΑ 2019, θα πραγματοποιηθεί στις 7 - 8 Δεκεμβρίου 2019 στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας, μία αγορά 38 εκ. η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιµα & ποτά) καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Έκθεση το αργότερο έως και  την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με σχετικό μήνυμα στο email [email protected]  (υπεύθυνος κ. Θεόδ. Τσαούλης, τηλ.: 28310 57330).

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα επιλεγούν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Απαραίτητη προϋπόθεση επιλογής είναι η καταβολή των τυχόν οφειλόμενων συνδρομών προς το Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, στη διεύθυνση:

https://www.greckapanorama.com/
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ