ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΥΝΠΟΛΙΣ: Kανείς δεν περισσεύει στον κοινό αγώνα!

0

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές ανάδειξης νέων Τοπικών Αρχών, σε κοινότητες, Δήμους  του Ρεθύμνου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Μία ομολογουμένως ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδος, πλούσια σε προτάσεις, προγράμματα και ουσία, αλλά και σε αντεγκλήσεις, αψιμαχίες και υπερβολές!

Οι ψηφοφόροι επέλεξαν τους αιρετούς τους, με γνώμονα το κοινό όφελος του Ρεθύμνου και τίποτα άλλο! Έδωσαν την ευκαιρία στους νεοεκλεγείς (τουλάχιστον) κοινοτικούς, δημοτικούς, περιφερειακούς συμβούλους, να αποδείξουν στην πράξη, όσα μέχρι τώρα έλεγαν.

Απέρριψαν την πόλωση, τον διχασμό, τις ακρότητες.

Με την ψήφο τους, έδειξαν τον δρόμο προς τις συνέργειες και τις συνεργασίες!

Εξάλλου, αυτή ήταν και η επιταγή του "Κλεισθένη"!

Προτεραιότητα τώρα, με τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, να περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, οι όποιες προσωπικές και πολιτικές διαφορές, και να προταθεί το συμφέρον της πόλης, των οικισμών της ενδοχώρας της Π.Ε. Ρεθύμνης.

Να ενώσουν όλες οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις τις δυνάμεις τους, και να ορίσουν την ατζέντα των προτεραιοτήτων και των αναγκών του Ρεθύμνου.

Σε σύμπνοια και συνεργασία, με όλους τους Φορείς και τους συλλόγους, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, και να δημιουργήσουν.

Γιατί πολύ απλά, κανείς δεν περισσεύει στον κοινό αγώνα!

Ως Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, θα σταθούμε δίπλα στις νέες αιρετές αρχές του τόπου και θα στηρίξουμε κάθε υλοποιήσιμη πρόταση, που κινείται προς όφελος του τόπου.

Θα βρεθούμε απέναντι σε νοοτροπίες, ιδεοληψίες και πρακτικές που διχάζουν το Ρέθυμνο, και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Καλό αγώνα σε όλους, απ' όποιο μετερίζι τους έταξε ο λαός.

Όταν προσφέρεις στον τόπο σου, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ