ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Καμίνι» η Κρήτη την εβδομάδα που έρχεται

0

Ο υδράργυρος φαίνεται να παίρνει την ανιούσα και η εβδομάδα που θα μπει στην Κρήτη θα να είναι ιδιαιτέρως θερμή με κάποιες περιοχές να θυμίζουν «καμίνι».

Τα μποφόρ που προσέφεραν ανάσα δροσιάς φαίνεται να εξασθενούν σε κάποιες περιοχές δίνοντας το έναυσμα για αύξηση της θερμοκρασίας μέχρι και 39 βαθμούς Κελσίου.

Ενδεικτικά και σύμφωνα με στοιχεία από το meteo.gr, στις Μοίρες το θερμόμετρο την Δευτέρα, θα φθάσει μία ανάσα από το 40άρι και συγκεκριμένα θα σκαρφαλώσει στους 39°C.

Ενώ, Τρίτη και Τετάρτη αναμένεται να είναι εξίσου ζεστές μέρες με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στους 36 °C.

Ίδιο σκηνικό και στον Λέντα με την θερμοκρασία στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας να κάνει “άλμα” φθάνοντας τους 39 βαθμούς Κελσίου ενώ την Τρίτη θα πέσει μόλις ένα βάθμο με την μέγιστη δηλάδη να φθάνει τους 38 βαθμούς.

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στην Παλαιόχωρα, όπως επίσης και στα Σφακιά η πιο ζεστή μέρα αναμένεται την Τετάρτη με θερμοκρασίες να κυμαίνονται στους 34°C.

Στον Πρέβελη Ρεθύμνου στους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Σπήλι του ίδιου νομού, αναμένεται καλός καιρός και 30°C την Τετάρτη όπως και στο Γάζι.

Θερμοκρασίες των 4 μεγαλύτερων πόλεων της Κρήτης:

Στα Χανιά ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 29-30°C, στο Ρέθυμνο τους 27°C, και στον Άγιο Νικόλαο τους 29°C.

Στο Ηράκλειο αύριο αναμένεται η θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου ενώ θα φυσούν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ