ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για τη διάσωση της Creta Farms

0

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συναντήθηκε με την οικογένεια Δομαζάκη

Κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε επικοινωνία σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου, με τον κ. Μάνο Δομαζάκη και τη δέσμευση του ότι θα υπογράψει το «Memorandum of Understanding» (MOU) μεταξύ της εταιρίας «Creta Farm» και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών.

Στη συνέχεια υπήρχε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού και του κ. Τάκη Δομαζάκη και εκπροσώπους των τεσσάρων τραπεζών. Οι τράπεζες υπέγραψαν ήδη το «MOU», το οποίο εξασφαλίζει τη συνέχιση και σωτηρία της εταιρίας «Creta Farm».

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10:00 το πρωί, αναμένεται να έρθουν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι κ.κ. Μάνος Δομαζάκης και Τάκης Δομαζάκης για να συνυπογράψουν και οι ίδιοι το «MOU» και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρίας.

Κατά συνέπεια, όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία «Creta Farm».

Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ