ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρωτοβουλία Ανάδειξης Βιομηχανικών Μονάδων Νομού Ρεθύμνης

0

Τη βιομηχανική μονάδα «ΜΙΧ. Ι. ΣΤΑΓΑΚΗΣ» Α.Ε.Β.Ε. παραγωγής και εμπορίας δομικών πρώτων υλών και προϊόντων επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,, Νίκος Μαλλιαρός  στο Λατζιμά.  Ο κ. Γιάννης Σταγάκης ξενάγησε τον κ. Μαλλιαρό στις εγκαταστάσεις της μονάδας και παρουσίασε με ιδιαίτερη θέρμη το χημείο και τις εγκαταστάσεις ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας. Με στόχο την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της η εταιρία απασχολεί πάνω από 100 ανθρώπους και διαθέτει 4 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής υλικών δόμησης πλήρως αυτοματοποιημένης και καθετοποιημένης παραγωγής, εκμεταλλευόμενη όχι μόνο τις εξελίξεις στην τεχνολογία αλλά την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρίας. Ο κ. Σταγάκης ενημέρωσε τον υποψήφιο Βουλευτή για την ανοδική πορεία της εταιρίας στην αγορά της Κρήτης, τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες στη Σαντορίνη, την Κύπρο κι άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου αλλά και για τις επενδυτικές βλέψεις στις υποδομές  της εταιρίας στο εγγύς μέλλον.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις  της εταιρίας «Προμηθευτική Μετάλλων Κρήτης» στην Πηγή Ρεθύμνου, η οποία δραστηριοποιείται στη χονδρική διάθεση και επεξεργασία προϊόντων μετάλλου. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Δημήτρης Τζέτζος, ο οποίος τον ξενάγησε στη συνέχεια στην μονάδα. Η εταιρία διαθέτει δύο μονάδες, μία  στη Λουτρά Πηγής του Δήμου Αρκαδίου Ρέθυμνο όπου φιλοξενούνται τα γραφεία, οι αποθήκες και το κέντρο διανομής των ετοίμων προϊόντων και μία ακόμη  στον Λατζιμά όπου γίνεται η επεξεργασία των προϊόντων μετάλλου με τη χρήση σύγχρονων αυτοματοποιημένων συστημάτων παραγωγής. Ενδεικτικό του δυναμισμού της ρεθεμνιώτικης αυτής βιομηχανικής μονάδας είναι ότι παρά τις δυσκολίες της αγοράς και κάποιες καταστροφές που υπέστη η μονάδα από τις πλημμύρες του χειμώνα, η εταιρία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στην αγορά και βλέπει με αισιοδοξία το επιχειρηματικό της μέλλον.

Οι δύο αυτές εταιρίες αντιπροσωπεύουν επάξια  το ρεθεμνιώτικο επιχειρείν και των δεκάδων ιδιωτικών επιχειρήσεων που παρά τις δύσκολες συγκυρίες, τη γραφειοκρατία και τον έντονο ανταγωνισμό καταφέρνουν να διαγράφουν μια ανοδική πορεία, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες εφάμιλλες των καλύτερων ελληνικών και ευρωπαϊκών εταιριών. Αυτές είναι η ανταγωνιστική Ελλάδα, το δημιουργικό και παραγωγικό Ρέθυμνο. Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Πρόγραμμα Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2019

Tα Αγγελιανά Μυλοποτάμου θα επισκεφτεί την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μαλλιαρός, στις 8 μ.μ. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πέραμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ