ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Ρέθυμνο

0

Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκε σήμερα ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Ο καλός καιρός ευνόησε κι έτσι εκατοντάδες πολίτες κατέβηκαν στο κέντρο για να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης

Νωρίς το πρωί, τελέστη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου και αργότερα δοξολογία στον Ιερό Ναό Τεσσάρων Μαρτύρων.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο του Άγνωστου Στρατιώτη με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης και Διμοιρίας Απόδοσης Τιμών από το 547 Α/Μ ΤΟ και κατάθεση στεφάνων.

Στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν Εσπερινός και Λιτάνευση των Τιμίων Καρών των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων από τη Λεωφόρο Κουντουριώτη -Βάρδα Καλλέργη - Κ. Γερακάρη με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης και Αγήματος Απόδοσης Τιμών από το 547 Α/Μ Τ.Π

               

https://www.facebook.com/rethemnosnews/videos/523193381576251/?eid=ARCh9laVi6Cpm5OPN2rA0fH0qDf7DY4YSgcC8krYMyktdCIuwFzV6pxFBBEsuZTwl9_eaMKN2Q3z3ulh

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ