ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης για τον πρώτο επιβεβαιωμένο ασθενή με Κορωνοϊό στο Νομό

0

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, μετά την επιβεβαίωση του πρώτου ασθενούς με  Κορωνοϊό στο Νομό Ρεθύμνου  δήλωσε τα εξής:

H εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, καθώς και άλλοι συνάνθρωποί μας στο νησί μας έχουν νοσήσει. Χρειάζεται να επιδείξουμε ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση. «Μένουμε Σπίτι» και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών αναφορικά στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και των απαιτούμενων αποστάσεων. Σεβόμαστε τον Συνάνθρωπο και τον τιτάνιο αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και πρώτα από όλα  δεν ξεχνάμε  ότι οι  νοσούντες δεν είναι «θύτες», αλλά θύματα, που χρήζουν της συμπαράστασής μας, γιατί στη δυσάρεστη θέση τους μπορεί αύριο να βρίσκεται ο οποιoσδήποτε από εμάς.

Θα ήθελα, ωστόσο, να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι ως Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας μας, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, ακολουθούμε πιστά το Πρωτόκολλο ενδεδειγμένων ενεργειών του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, την 7η ΥΠΕ, το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τον οικείο Δήμο κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους μας και στους νοσούντες ταχεία ανάρρωση. ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ