Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ THΟMAS COOK, ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ- ΟΜΑΛΗ Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

 

 

 

  H κατάρρευση του παλαιότερου τουριστικού οργανισμού του κόσμου Thomas Cook, έχει προκαλέσει ανησυχία και ανασφάλεια σε πολλούς ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων στη Σαντορίνη.

Η πολιτική τέτοιων οργανισμών να πληρώνουν σε κυμαινόμενο χρονικό εύρος τις οφειλές, δημιούργησε στους ξενοδόχους ανησυχία για την οικονομική ευρωστία των επιχειρήσεών τους.

Από την άλλη πλευρά, η επιχείρηση επαναπροώθησης των επισκεπτών στην πατρίδα τους δεν φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα. Όπως μας ενημέρωσε ο Αερολιμενάρχης Θήρας κ. Δημήτρης Γάκης, υπάλληλοι της βρεταννικής πρεσβείας, βρίσκονται ήδη στη Σαντορίνη, προκειμένου να διευκολύνουν την επιχείρηση επαναπροώθησης.

Η διαδικασία θα γίνει μέσω μιας ειδικής υπηρεσίας ασφάλισης των τουριστών που καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις.  Ο αερολιμενάρχης δήλωσε πώς το αεροδρόμιο της Σαντορίνης παρά τον φόρτο που αναμένεται να δεχτεί τις αμέσως επόμενες μέρες βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επάρκεια.

Ο εκτιμώμενος αριθμός πελατών της Thomas Cook που αναμένεται να επαναπροωθηθεί  μέσα στην εβδομάδα, κυμαίνεται σε 3.500-μέχρι 4.000 άτομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *