Αλλαγή σκυτάλης είχαμε την Τετάρτη στην Αστυνομική διεύθυνση Σερρών.

Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Γιώργος Παπαδόπουλος από Δ/νση Αστυνομίας Σερρών πήρε την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Χαλκιδικής, ως Διευθυντής και στην θέση του στις Σέρρες ανέλαβε ο  κ. Ευαγγέλος Τσιώτας μετά τις κρίσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Ο κος Τσιώτας μάλιστα προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή καθώς μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη Γ΄Υποδιοικητή.
O κ. Ευαγγέλος Τσιώτας κατάγεται από την Πρώτη Σερρών και για αρκετά χρόνια βρίσκεται στις Σέρρες, εκτελώντας πολλαπλά καθήκοντα , από όλες σχεδόν τις θέσεις και τις βαθμίδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών
Ένα άλλος Σερραίος ο Γιάννης Καραμανλής θα είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων στην ανώτατη ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο νέος αστυνομικός διευθυντής, που θα αντικαταστήσει τον κ. Γιώργο Γκράνα ο οποίος αποστρατεύτηκε, υπηρετεί ήδη από το Νοέμβριο στην Καβάλα έχοντας μετατεθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης, όπου είχε τοποθετηθεί από το τέλος Ιανουαρίου του 2017, όταν πήρε προαγωγή στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Ο κ. Γιάννης Καραμανλής κατάγεται από την Άνω Καμήλα Σερρών και στην μέχρι στιγμής θητεία του έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις στις Σέρρες καθώς και στο επιτελείο της ΑΔ Σερρών, πριν μετατεθεί στην Ξάνθη.
Εμείς από την πλευρά μας θα τους ευχηθούμε καλή τύχη γιατί θα τους χρειαστεί!

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης: