ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Η Κορινθία σε ρυθμούς καρναβαλιού

0

Με σύμμαχο το καλό καιρό, πραγματοποιούνται από άκρη σε άκρη στο νομό οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα ολοκληρωθούν με τα παραδοσιακά κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.

Στην Κόρινθο, το Σάββατο το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων με τη συμμετοχή σχολείων και συλλόγων της περιοχής. Αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα.

Ο Δημήτρης Μάρκος παρουσίασε την παρέλαση στην Κόρινθο. Ωστόσο ο ίδιος δεν μπήκε στον κόπο να φορέσει στολή ούτε καν ένα αποκριάτικο αξεσουάρ…

Το Κιάτο ζει με τρέλα και αυτές τις απόκριες με γαϊτανάκι, χορό και … Stavendo live!
Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει με Λευκή νύχτα!

Στο Λουτράκι την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης Λάλεζας και η ορχήστρα του καλούσαν σε παραδοσιακό γλέντι ντόπιους και επισκέπτες της λουτρόπολης. Μεγάλο χορό έστησαν χορευτικά τμήματα από πολλούς συλλόγους της Κορινθίας παρασύροντας και όλους τους παρευρισκόμενους. Το κέφι θα συνεχιστεί και στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση της Κυριακής που θα κλείσει με τη συναυλία του Γιώργου Γιαννιά.

Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί  αποκριάτικες εκδηλώσεις και κάψιμο του καρνάβαλου σε Αγίους Θεοδώρους, Βραχάτι και Δερβένι.

 

Ενώ το καρναβάλι του Χιλιομοδίου θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 στην πλατεία του χωριού…

Από το πρωί βέβαια περίπου στις 9:30, μικροί και μεγάλη θα μπορούν να βρεθούν στην περιοχή της Φανερωμένης και Νικηταρά, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός θα βοηθήσει.

Δήμος Νεμέας: Οι 15 του Βαγγέλη Ανδριανάκου

Previous article

Μια ημερίδα για όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.