Αποχώρησε ο Γιανναδάκης από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Έπειτα από σειρά ετών ο Μανόλης Γιανναδάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου και σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση η απουσία του ονόματος του από τη θέση του προέδρου στις Επιτροπές της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου τις οποίες ανακοίνωσε η Ένωση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Αγησίλαος Λουτσέτης ανέφερε χαρακτηριστικά «Ήταν επιθυμία του ίδιου του κ. Γιανναδάκη να αποχωρήσει από την θέση αυτή, την οποία μας είχε εκφράσει από τα μέσα της περασμένης σεζόν, λόγω γνωστού προβλήματος υγείας το οποίο υπάρχει στην οικογένεια του και η απόφαση του είναι σεβαστή».

Ο ίδιος ο κ. Γιανναδάκης, που είναι και παρατηρητής Super League 1 είπε «Δεν φεύγω από το χώρο της διαιτησίας, καθώς στο σύνδεσμο θα παραμείνω για λίγο ακόμα ως μέλος του, αλλά στις Επιτροπές δεν μπορώ να συνεχίσω. Το τρέξιμο το οποίο χρειάζεται και η δουλειά είναι πάρα πολύ, οι ευθύνες πάρα πολύ μεγάλες, όπως και οι γκρίνιες. Έχουν μπει στο χώρο νέα παιδιά και θα πέσουν στα βαθιά, σε αχαρτογράφητα νερά όπως λέμε, όπως ο π’ Μανόλης Πνευματικάκης, ο Μανόλης Βλάσσης, ο Μανόλης Παπαδάκης και ο Θωμάς Λιάγκος κ.α. και έχουν όρεξη για δουλειά, κάτι με το οποίο πετυχαίνεις. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που τόσα χρόνια, με αγάπη, με γκρίνιες κλπ με ανέχτηκαν, αλλά να ξέρουν ότι στο χώρο αυτό πέρασα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των ομάδων και των διαιτητών και ποτέ το δικό μου, κάτι το οποίο ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί. Γι’ αυτό ίσως γκρίνιαζαν, διότι πολλοί δεν μπορούσαν να με πλησιάσουν καθόλου. Θέλω να ευχαριστήσω το Χρήστο Ρελάκη, τον Μανόλη Σταυρακάκη, τον Σύλλα Λουτσέτη, αλλά προπάντων τον Γιώργο Δεδελετάκη που συνεχίζω να τον λέω πατέρα μου”

Πηγή: anatolh.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή