Βασιλειάδης και Αγγελόπουλος συμφώνησαν να τρέξουν άμεσα το πρότζεκτ στα Ανω Λιόσια

Print Friendly, PDF & Email

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο και συζήτησαν για την αξιοποίηση του κλειστού των Άνω Λιοσίων και τη χρήση του από την ομάδα μπάσκετ.

Συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για την υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου με τον Υφυπουργό να δεσμεύεται να τρέξουν οι διαδικασίες το ταχύτερο δυνατό.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε:

«Συζητήθηκε σήμερα και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου, το οποίο αποτελεί το πρώτο μεγάλης έκτασης πρότζεκτ μεταολυμπιακής αξιοποίησης αθλητικής περιουσίας του δημοσίου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει συναντίληψη και θα προχωρήσουμε το ταχύτερο δυνατό τις διαδικασίες. Από και πέρα, είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι υλοποιείται ένα σχέδιο που έχουμε για όλες τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Το πρότζεκτ στα Άνω Λιόσια έρχεται μετά από εκείνο της ναυταθλητικής μαρίνας της Καλλιθέας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε βρει συνοδοιπόρο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια την ΚΑΕ ΑΕΚ».

Ο κ. Αγγελόπουλος από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη που έχει σταθεί αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια, δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα ιστορίας 95 χρόνων, όπως είναι η ΑΕΚ το γηπεδικό. Για πρώτη φορά μπαίνουν οι βάσεις να δοθεί μία μόνιμη λύση όσον αφορά την ομάδα μας. Θυμίζω ότι η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε ευρωπαϊκό τίτλο σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα και αυτή που έχει φέρει και τα δύο τελευταία και νομίζω ότι της αξίζει το καλύτερο. Συμφωνήσαμε με τον Υπουργό τον οδικό χάρτη και τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να προχωρήσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βασιλειάδη διότι από την πρώτη στιγμή ήταν αρωγός στο αίτημά μας, στα σχέδιά μας και σε χρόνους θα έλεγα και εκτός των συνηθισμένων. Είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω σύντομα να έχουμε καλά νέα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή