Για τις 15 Ιουλίου ορίστηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Λέσβου

Print Friendly, PDF & Email
Η ΕΠΣ Λέσβου ανακοίνωσε πως την Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 19:00, στην αίθουσα συνεντεύξεων του Δημοτικού γηπέδου Μυτιλήνης, θα διεξαχθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση με την παρουσία όλων των συλλόγων που είναι εντός της δύναμης της ΕΠΣ Λέσβου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λέσβου, καθώς και τα 6 θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση στην Γενική Συνέλευση:
«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΣ Λέσβου και το Πρακτικό του Δ.Σ.,
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών μας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
-Επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων
-Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού
-Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
-Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων
-Ανάγνωση και έγκριση εξελεγκτικής επιτροπής
-Συζήτηση γραπτών προτάσεων των σωματείων μελών Λέσβου – Λήμνου
Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15-07-2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στην αίθουσα συνεντεύξεων.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του Ν.2725 και η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα σωματεία που γράφτηκαν στην δύναμη της ΕΠΣΛ πριν την 15η Ιουλίου 2018 και συμμετείχαν μέχρι το τέλος με μία τουλάχιστον ομάδα στο πρωτάθλημα Α’, Β’ κατηγορίας στην τελευταία αγωνιστική περίοδο.
Κάθε σωματείο-μέλος θα εκπροσωπηθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση με έναν αντιπρόσωπο τακτικό, που μαζί με τον αναπληρωματικό του πρέπει να το γνωστοποιήσουν στην ΕΠΣΛ με ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο. Το παραπάνω έγγραφο πρέπει να σταλεί στην ΕΠΣΛ 48 ώρες πριν την έναρξη της Συνέλευσης.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤ. ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.ΣΑΛΤΑΣ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή