Δεκτή η υποψηφιότητα Σακαρέλη, απορρίφτηκε η προσφυγή του κατά της ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση της ΕΠΣ Θεσπρωτίας αναφορικά με την απόρριψη της υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Σακαρέλη, η οποία πλέον κρίνεται νόμιμη. Παράλληλα όμως το Δικαστήριο απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή του Σακαρέλη κατά της Ενωσης για την ανακήρυξη ως υποψηφίων των Αλεξίας ΛΙΑΜΗ, Ιφιγένειας ΛΙΑΜΗ και Βασιλικής ΜΠΟΛΟΣΗ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την προσφυγή του Κωνσταντίνου Σακαρέλη κατά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας.

Δέχεται, ομόφωνα κατά ένα μέρος την προσφυγή.

Ακυρώνει την απόφαση του Δ.Σ. του πρώτου καθού σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα και εκπροσωπείται νόμιμα, της συνεδρίασης της 12-06-2019 (αριθμός απόφασης Δ.Σ. 47/12-06-2019), καθό μέρος αφορά την απόρριψη της υποψηφιότητας του προσφεύγοντος Κωνσταντίνου Σακαρέλη του Γεωργίου, ως τακτικού μέλους της Ε.Ε. στις επικείμενες αρχαιρεσίες του καθού της 19-06-2019, επί τω τέλει όπως επικυρωθεί ως νόμιμη η ως άνω υποψηφιότητά του ως υποψηφίου μέλους (τακτικού) της Ε.Ε. του ως άνω καθού κατά τις επικείμενες εκλογές της 19-06-2019.

Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή κατά το μέρος που ο προσφεύγων προσβάλλει την ανακήρυξη ως υποψηφίων τακτικών μελών της Ε.Ε. του πρώτου των καθών σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» στις επικείμενες εκλογές της 19-06-2019 των δεύτερης, τρίτης και τέταρτης των καθών Αλεξίας ΛΙΑΜΗ, Ιφιγένειας ΛΙΑΜΗ και Βασιλικής ΜΠΟΛΟΣΗ, αντίστοιχα, κατοίκων όλων Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή