ΕΠΣ Εβρου: Με παρουσία των 22 εκ των 38 σωματείων η συνάντηση στο Σουφλί

Print Friendly, PDF & Email

Με συμμετοχή εκπροσώπων των 22 από τα 38 σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ Έβρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (1/12) στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Σουφλίου η συνάντηση της διοίκησης της Ένωσης με τις ομάδες, έπειτα από την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων.

Επισήμως η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου εμφανίζεται ικανοποιημένη από την προσέλευση καθώς η πλειοψηφία παραβρέθηκε, ωστόσο δεδομένου ότι η ανακοίνωσε ανέφερε ότι η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και υποχρεωτική, μάλλον θα πρέπει να εξεταστεί και η άλλη όψη του νομίσματος, αυτό της απουσίας 16 ομάδων από την συνάντηση.

Ανάμεσα πάντως σε αυτούς που παραβρέθηκαν έδειξε να υπάρχει κλίμα συναίνεσης. Συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο του νομού και όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση να συνεργαστούν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες και να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας.

Από κάποια σωματεία έγινε πρόταση να υπάρχει τέταρτος διαιτητής σε όλα τα παιχνίδια, καθώς και παρατηρητής διαιτησίας. Οι προτάσεις θα συζητηθούν και την Δευτέρα στην συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου με τους διαιτητές του νομού, επίσης στο Σουφλί.

Μετά και από αυτήν την συνάντηση το πιο πιθανό είναι να αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, την προσεχή εβδομάδα και μάλλον η συνέχισή τους από το σημείο που έμειναν, αν και υπάρχει πρόταση να μείνει χρωστούμενη αυτή η αγωνιστική για να μην αλλάξουν οι άδειες που είχαν ήδη εκδοθεί.

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή