Θιναλιακός: Μήνυση στον διαιτητή Μπούμπα και ένσταση στην ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

O Θιναλιακός έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Μπούμπα (ΕΠΣ Ηπείρου) στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Αρτας, όπου ηττήθηκε με 0-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα η ομάδα της Κέρκυρας έκανε μήνυση στο ρέφερι γιατί έβριζε “με πρωτοφανή τρόπο” ποδοσφαιριστή της, τον κατηγορεί ότι πλαστογράφησε την υπογραφή του αρχηγού των Φαιάκων, ενώ, όπως σημειώνει η διοίκηση Ανεμογιάννη θα υποβάλλει και ένσταση στην ΕΠΟ.

Τέλος, ο Θιναλιακός έχει παράπονα και από την ΕΠΣ Κέρκυρας αφού όπως λέει “αισθανόμαστε απροστάτευτοι και εξαιρετικά μόνοι σε αυτό το δρόμο. Είτε δε θέλετε είτε δεν μπορείτε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κανείς δεν σέβεται την Κέρκυρα”.

Η ανακοίνωση του Θιναλιακού

ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΡΕΊΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΆΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟΦΏΤΙΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ.
ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ “ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” ΉΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΉΠΕΔΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΚΑΝΟΝΕΣ” ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ, Η ΕΝ ΓΈΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

1.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΘ’ΥΒΡΊΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΉ ΤΡΟΠΟ
( ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΎΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ)

2 . ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΦΎΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΕΎΓΕΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΚΡΙΆ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΈΡΕΙ.

3. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 189ΕΥΡΩ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ, ΗΡΘΕ, ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΈΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΏΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝΤΑΙ “ΕΚΚΛΗΣΊΑ” ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΊΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.

ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ : ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ .
ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΜΟΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΈΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΒΆΛΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.”

Πηγή: corfusports.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή