Παραλίγο τραγωδία σε παιχνίδι της ΕΠΣ Πειραιά, γύρισε η γλώσσα ποδοσφαιριστή

Print Friendly, PDF & Email

Παραλίγο τραγωδία στο «Π. Νικολαΐδης», καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στάθηκε η αφορμή να αναβληθεί η αναμέτρηση της Σπίθας με τον Πειραϊκό.

Λίγο πριν τη λήξη της προθέρμανσης, ο τερματοφύλακας του Πειραϊκού Μπράντισλαβ Αμπράμοβ είχε μια πολύ άτυχη στιγμή. Ο 23χρονος γκολκίπερ σε μια ανύποπτη φάση χτύπησε με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Όσοι βρισκόταν κοντά προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο ποδοσφαιριστή, με τον γιατρό του αγώνα Αλέξανδρο Τζαραντάν αστραπιαία να προσπαθεί να δώσεις τις πρώτες βοήθειες, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Δημήτρη Καντιρτζόγλου από τον Πειραϊκό.

Άμεση και η ανταπόκριση του διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Κωνσταντόπουλου, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο όμως κατέφτασε αργοπορημένα, σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα στις 15.30 μετά την κλήση και μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο Κρατικό Νίκαιας, ο οποίος πραγματικά απέφυγε τα χειρότερα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση όλων.

Συνεχόμενη επικοινωνία υπήρχε και με τον Πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Αντώνη Λεμονή, που βοήθησε και εκείνος με τις κινήσεις που έκανε.

Έτσι, λόγω και της ατμόσφαιρας που επικρατούσε και της αργοπόρησης του ασθενοφόρου, κατόπιν συνεννόησης των δύο σωματείων με τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο, αγώνας αναβλήθηκε και πλέον η ΕΠΣΠ θα αποφασίσει για τη νέα διεξαγωγή του.

Πηγή: stoplekto.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή