Το Αιγάλεω έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ ζητώντας την εξαίρεση του διαιτητή Γρατσάνη

Ο διαιτητής Γρατσάνης
Print Friendly, PDF & Email

Το Αιγάλεω εξέδωσε νέα ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία του Γρατσάνη στην ήττα (3-1) από τη Βέροια για την 6η αγωνιστική της Football League. Το Αιγάλεω ενημερώνει τώρα πως με επιστολή του στην ΚΕΔ ζήτησε την εξαίρεση του συγκεκριμένου ρέφερι.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

Αξιότιμοι κύριοι

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 θα ήθελε να εκφράσει με το παρόν την έντονη δυσαρέσκεια της για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης μεταξύ της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια και της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 την Κυριακή 03/11/2019 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Football League, από τον διαιτητή Τρικάλων κ. Ευάγγελο Γρατσάνη, τα οποία θεωρούμε κατ’ αντικειμενική κρίση συνέβαλαν καθοριστικά στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Αναμφισβήτη απόδειξη αποτελεί το πέναλτι που δώθηκε υπέρ της αντιπάλου ομάδας.

Λυπούμαστε δε πολύ για το γεγονός ότι ο ίδιος διαιτητής είχε επιδείξει και στο παρελθόν τέτοια πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του που απέβει και πάλι εις βάρος μας, κατά τη διάρκεια αναμέτρηση της ομάδας μας με την ομάδα Ηλυσιακού την 27 Νοεμβρίου 2016.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 σέβεται πάνοτε τους κανονισμούς, το άθλημα του ποδοσφαίρου αυτό καθ’ εαυτό και την ίδια την ιστορία της και γι’ αυτό και επέλεξε να μην εκφράσει κανένα παράπονο πριν την τέλεση του αγώνα, μόλις πληροφορήθηκε για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή, εμπιστευόμενη τους Έλληνες διαιτητές και την ΚΕΔ.

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί την ομάδα και την ιστορία της, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, έστω και αν αυτό δεν γίνεται σκοπίμως, όπως θα θέλαμε να πιστεύουμε, αποφασίσαμε σήμερα (05/11) να απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ώστε ο κ.Ευάγγελος Γρατσάνης να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες τουλάχιστον της δικής μας ομάδας. Παρακαλούμε δε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη σας το παρόν αίτημα μας, εξετάζοντας μάλιστα και το βίντεο της ως άνω αναμέτησης της ομάδας μας με την ομάδα της ΠΑΕ Βέρροια.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
Με εκτίμηση.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή