Φίλοι Μπάγερν: «Το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη και μας σταμάτησε η Αστυνομία»

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με καταγγελία από μέλη του συνδέσμου της Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη, κατά την είσοδό τους στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν και στη διάρκεια του καθιερωμένου ελέγχου, η Αστυνομία αποφάσισε να μην τους επιτρέψει να περάσουν μέσα και το πανό τους, με την αιτιολογία ότι έγραφε τη λέξη… Θεσσαλονίκη!

H απόφαση αυτή, όπως είναι λογικό, προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, οι οποίοι ενημέρωσαν την διοίκηση του συλλόγου και στο σημείο έσπευσε η νομική εκπρόσωπος των Βαυαρών.

«Μισή ώρα διαπραγματευόμασταν για το πανό. Να διευκρινίσω ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την Αστυνομία και όχι από τον Ολυμπιακό. Φοβούμενη η Αστυνομία πιθανή αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού επειδή το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να μην περάσει το πανό. Αφού ήρθε η νομική εκπρόσωπος της Μπάγερν αλλά και ο επίσημος Ολυμπιακός είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει το πανό, ο αρχηγός της Αστυνομίας άλλαξε απόφαση και μας άφησε, αλλά αυτό κράτησε για αρκετή ώρα. Πρέπει να πω πάντως ότι γενικότερα στο Καραϊσκάκη δεν έγινε το παραμικρό», ανέφερε στο metrosport.gr ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου της Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Για τα γεγονότα στου Ρέντη, ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου σημείωσε:

«Δεν ήμουν παρών στο περιστατικό. Εμαθα κι εγώ από άλλους που ήταν. Περίπου 50 Γερμανοί φίλαθλοι έβλεπαν το παιχνίδι ώσπου χωρίς λόγο και αιτία δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους με ρόπαλα και καδρόνια. Ενας εκ των φιλάθλων που χτύπησε είναι και υπεύθυνος των συνδέσμων. Τέσσερα άτομα πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο. Δεν υπήρξε καμία πρόκληση, ούτε είχε συμβεί τίποτα απολύτως νωρίτερα», μας είπε.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή