Οι τρεις φάσεις στο Βόλος – Ατρόμητος που χρειάστηκε το VAR ο Τάσης (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Στο πιο χορταστικό ματς της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ ο Ατρόμητος επικράτησε του Βόλου με 3-2. Παρότι το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Τάσης χρειάστηκε τρεις φορές το VAR.

Στο 43ο λεπτό ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Ντε Πο. Αρχικά ο Τάσης κατακύρωσε το γκολ, λαμβάνοντας υπόψιν του την υπόδειξη του βοηθού Βασιλόπουλου, ωστόσο μετά από ειδοποίηση του διαιτητή VAR, Παπαδόπουλου, το γκολ τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς θεωρήθηκε ότι ο Μανούσος που ήταν εκτεθειμένος επηρέασε τη φάση.

Ενα λεπτό μετά ο Ατρόμητος πέτυχε τελικά το 3-0 με τον Μανούσο. Ο Τάσης μέτρησε εξ αρχής το γκολ, ωστόσο ο Παπαδόπουλος τον κάλεσε στο VAR για να δει το ξεκίνημα της φάσης και αν υπήρχε φάουλ του Ανδρούτσο στον Λύρατζη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να εμμένει στην αρχική του απόφαση κατακυρώνοντας το τέρμα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τέλος, στο 80ο λεπτό ο Ντε Πο έφυγε στην αντεπίθεση και έπεσε στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, ύστερα από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γκαραβέλη. Ο Τάσης αρχικά έδειξε πέναλτι για τον Ατρόμητο και κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του Βόλου. Εν συνεχεία όμως έκανε on field review και αναθεώρησε. Πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον Γκαραβέλη. Αντίθετα έδωσε κίτρινη στον Ντε Πο, που ήταν η δεύτερη και έτσι ο άσος του Ατρόμητου αποβλήθηκε. Το αξιοσημείωτο στη συγκεκριμένη φάση είναι ότι ο Τάσης αρχικά υπέδειξε την εσχάτη των ποινών στο 80′ και χρειάστηκε έξι λεπτά έως ότου αποφασίσει τελικά ότι δεν υπάρχει πέναλτι αποβάλλοντας τον Ντε Πο για θέατρο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή