Connect with us

Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Μίλησε το «θέλω»

, Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Μίλησε το «θέλω»

Το κίνητρο διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς όσες ομάδες χρειάζονταν τους βαθμούς, τους κατέκτησαν με σχετική ευκολία.

«Ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου έμεινε ο Παπαφλέσσας που επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-0 στην Χώρα του Ηρακλή της Καλαμάτας, μειώνοντας έτσι δραματικά τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για να ανέβουν «σκαλοπάτι» στα μεσσηνιακά γήπεδα.

Το Πεταλίδι συνέχισε την προέλαση του προς την Α’ Τοπική και λυγίζοντας την αντίσταση του Ολυμπιακού Καλαμάτας με 2-1 «κοιμήθηκε» για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Σπουδαία νίκη, η οποία του επιτρέπει να ξεμπλέξει από περιπέτειες αναφορικά με την σωτηρία του πέτυχε μέσα στο γήπεδο του Άρεως, ο φορμαρισμένος Πανιώνιος Καλαμάτας κλείνοντας έτσι την κακή παρένθεση των προηγούμενων δύο αγωνιστικών.

Διπλό παραμονής σημείωσε η ΑΕΚ Καλαμάτας που πέρασε αλώβητη από το Δώριο, επικρατώντας του τοπικού Δωριέα με 2-1 πιο εύκολα από όσο φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η αυλαία της 18ης στροφής πέφτει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, η κυριότερη εξ αυτών διεξάγεται στο γήπεδο του ΚΤΕΛ.

Εκεί, η γηπεδούχος Ομόνοια φιλοξενεί την Θύελλα Χαρακοπιού, με το νικητή να πραγματοποιεί αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Τελικός» με φόντο την παραμονή και στο Δημοτικό Γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης», εκεί όπου η Φυτεία διασταυρώνει τα ξίφη της με τον Χανδριναϊκό, παίζοντας αμφότερες για την επιβίωσης τους.

Τέλος εύκολο έργο αναμένεται να έχουν τα Αρφαρά, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον ουραγό και αποδεκατισμένο Ηρακλή της Κυπαρισσίας, που έχει αποχαιρετήσει προ καιρού την κατηγορία.

Α1 κατηγορία (18η αγωνιστική)

Σάββατο 15/02 

Παπαφλέσσας Χώρας – Ηρακλής Καλαμάτας 2-0

Απόλλων Πεταλιδίου – Ολυμπιακός Καλαμάτας 2-1

Α.Ο. Δωρίου – ΑΕΚ Καλαμάτας 1-2

Νέος Άρις – Πανιώνιος Καλ. 1-2

Κυριακή 16/02 (15:30)

Αστέρας Αρφαρών – Ηρακλής Κυπ.

γηπ. Αρφαρών

Κουρτέσης Δ., Σταυρόπουλος Δ., Τσαούση Σ.

Α.Ο. Ομόνοια – Θύελλα Χαρακοπιού

γηπ. “Γ. Λουκαρέας”

Καυκάς Α., Ρηγόπουλος Η., Σωτηρόπουλος Κ.

ΑΟ Φυτειάς – Χανδριναϊκός

γηπ. “Π. Μπαχράμης” (18:30)

Τσουλάκος Η., Τσοπανακης Χ., Αράπης Ε.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ