Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ανδρούσα-Εράνη Φιλιατρών 2-2: Ουδείς έμεινε ικανοποιημένος…

, Ανδρούσα-Εράνη Φιλιατρών 2-2: Ουδείς έμεινε ικανοποιημένος…

Χωρίς νικητή έληξε το ματς ανάμεσα στην Ανδρούσα και την Εράνη Φιλιατρών, που ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο γήπεδο «Β. Μαλαφέκας».

Οι φιλιατρινοί σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα, καθώς έμειναν 3 βαθμούς μακριά από την πρώτη 4άδα και γνώρισαν την 2η τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μην μπορώντας να δημιουργήσουν σερί νικών μετά το «τρίποντο» επί της Κυπαρισσίας την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα της Ανδρούσας πήρε σημαντικό βαθμό και βρίσκεται πλέον 5 βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με τον Χρονόπουλο, όμως η Ανδρούσα έφερε το ματς στα ίσια λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου με τον Παπαγεωργίου.

Στο β΄ μέρος η Ανδρούσα ήταν αυτή που πέτυχε πρώτη γκολ με τον Ιμεράσι στο 60΄, όμως ο Βέλλης έφερε το ματς στα ίσια στο τελευταίο 5λεπτο και χάρισε στην ομάδα του την ισοπαλία.

Διαιτητές: Ρέκκας, Τσαούση, Σωτηρόπουλος

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Χαρίτος, Παυλάκος, Τσαναλίας, Καλογερόπουλος, Ιμεράσι, Κοντομανωλόπουλος, Παπαγεωργίου, Θεοδοσόπουλος, Κάλλας. Αγωνίστηκαν και οι Κοντόπουλος, Τσαϊμίρ και Δέδες

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Παπαγεωργίου, Ανδρώνης, Ασημακόπουλος, Πέππας, Κώτσος, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Βέλλης, Βλαχόπουλος. Αγωνίστηκε και ο Νικολακόπουλος

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ