Connect with us

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ Διαβολιτσίου: Νοκ άουτ Λιόλιος, Οδεμισιώτης με Ζάκυνθο

, ΑΟ Διαβολιτσίου: Νοκ άουτ Λιόλιος, Οδεμισιώτης με Ζάκυνθο

Το Διαβολίτσι πέτυχε την πρώτη νίκη για το 2020 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας την Τετάρτη (15/1) απέναντι στο Νέο Άρι και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς που έρχεται για το πρωτάθλημα, την Κυριακή κόντρα στην Ζάκυνθο, παιχνίδι που είναι και το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έχουν βγάλει μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, έχοντας αγωνιστεί με τους τρείς πρώτους της βαθμολογίας στα τελευταία τέσσερα ματς, και τώρα στο “καπετάν Βασίλης” θα φιλοξενήσουν την ομάδα της κατάταξης. Οι νησιώτες προέρχονται μάλιστα από ένα καταπληκτικό σερί με τέσσερις νίκες (οι δυο εκτός έδρας) και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια!

Ο ΑΟΔ από την άλλη, γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες στο Ναύπλιο στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, έχει να κερδίσει από τις αρχές Δεκέμβρη και στο κυριακάτικο ματς θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διατηρηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί δύο αμυντικοί, ο Νίκος Λιόλιος που αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα και ο Σπύρος Οδεμισιώτης, ο οποίος τραυματίστηκε στον ημιτελικό της Τετάρτης και έγινε αλλαγή στο ημίωρο του αγώνα.

Η ομάδα προπονήθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Δυτ. Παραλίας (φωτ.). Όσοι αγωνίστηκαν στο Κύπελλο έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονικό πρόγραμμα.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για 7ος ΟΜΙΛΟΣ