Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αριστόδημος: Γενική συνέλευση στις 21 Ιουνίου

, Αριστόδημος: Γενική συνέλευση στις 21 Ιουνίου

Ο Aριστόδημος καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Κυριακή 21 Ιουνίου. Θα πραγματοποιηθεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα συζητηθούν οι δράσεις και ο νέος προϋπολογισμός.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Μεσσηνίας «ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ» πραγματοποιεί την τακτική Γενική Συνέλευση για το κλείσιμο της χρονιάς του 2019.

Στη Μεσσήνη την Κυριακή 21/06/2020 και ώρα 18:00 μ.μ στην αίθουσα IDEAL –πάρκο της κ. πλατείας.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να παρευρεθούν στην τακτική γενική συνέλευση του σωματείου και να τακτοποιήσουν της οικονομικές τους υποχρεώσεις για την ενεργή συμμετοχή τους στην συνέλευση

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1. Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2019.

2. Διοικητικός &Οικονομικός προϋπολογισμός 2020

Η Γ.Σ. έχει σκοπό, τα μέλη της, να ελέγξουν και να απαλλάξουν το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε ευθύνη για την περίοδο 2019.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα και στην ίδια τοποθεσία.

Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να βρεθούμε και να ενημερωθείτε για την πορεία του συλλόγου με λεπτομέρειες , κάνοντας της δικές σας προτάσεις και παίρνοντας όλες της απαντήσεις στα ερωτήματά σας .

Η παρουσία σας θα μας κάνει πιο δυνατούς να συνεχίσουμε το έργο που αναλάβαμε, να δια δώσουμε το άθλημα της πάλης στο νομό μας και να μυήσουμε τους νέους μας στο μαγικό κόσμο του αθλητισμού και της πάλης.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ