Connect with us

Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αστέρας Αρφαρών – Απόλλων Πεταλιδίου 1-4: Με το… δεξί το ντεμπούτο Καλύβα

, Αστέρας Αρφαρών – Απόλλων Πεταλιδίου 1-4: Με το… δεξί το ντεμπούτο Καλύβα

Τέσσερα γκολ κόντρα στον Ηρακλή Καλ. (4-0) με τον Γιώργο Αγυρόπουλο, τέσσερα γκολ και απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών (1-4) με τον Δημήτρη Καλύβα πλέον στην άκρη του πάγκου.

Ο λόγος για τον Απόλλων Πεταλιδίου, ο οποίος για την 7η αγωνιστική της Α1 τοπικής “σκόρπισε” εκτός έδρας τον Αστέρα Αρφαρών και σημείωσε την πέμπτη του νίκη στη σεζόν.

Αυτοί που προηγήθηκαν, πάντως, στο σκορ ήταν οι γηπεδούχοι στο 19′ με τον Μπούρα.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Απόλλωνα, οι οποίοι έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 34′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιάδη (1-1).

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το γκολ της ισοφάρισης, οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά αργότερα πέτυχαν την ολική ανατροπή στο ματς με τον Γεωργιάδη να χρίζεται και πάλι σκόρερ (1-2).

Στο 49′ ο Πολίτης από μακριά αιφνιδίασε τον Κ. Β. Σακκά δίνοντας… αέρα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα (1-3), με τον Γιαννόπουλο στο 66′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Αρφαρών (Κώστας Φέστας): Κ. B. Σακκάς, Ματθαίος, Καπόγλης, Μπαράι, Γιαννακούντζος, Μαρκόπουλος (59′ Βανικιώτης), Φέστας, Τσιλίκος (63′ Καραγιάννης), Κ. Δ. Σακκάς, Γ. Γιαννακόπουλος, Μπούρας (78′ Λυμπερόπουλος).

Απόλλων Πεταλιδίου (Δημήτρης Καλύβας): Σπάλας, Αθανασόπουλος, Χούτος, Πανταζόπουλος, Παπανικολάου, Φωτόπουλος (80′ Δημητρουλόπουλος), Θεριός, Πολίτης, Γιαννόπουλος, Ι. Παναγόπουλος, Γεωργιάδης.

Διαιτητής: Ν. Γκούμας / Βοηθοί: Ε. Τσαούση-Σ. Μαλαπάνη

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ