Connect with us

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ατρόμητος Πλατύ – Α.Ο. Πανευαϊκός 6-1: Με χατ-τρικ των Τσιλίκου, Π. Παυλόπουλου

, Ατρόμητος Πλατύ – Α.Ο. Πανευαϊκός 6-1: Με χατ-τρικ των Τσιλίκου, Π. Παυλόπουλου

Με κορυφαίους του Βασίλη Τσιλίκο και Παύλο Παυλόπουλο, οι οποίοι πέτυχαν χατ-τρικ, ο Ατρόμητος Πλατέος συνέτριψε με 6-1 τον Α.Ο. Πανευαϊκό στην Μικρομάνη για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ τοπικής.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παυλόπουλου ήταν καταιγιστικό στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, όταν και προηγήθηκε με 3-0, χάρις στα γκολ των Τσιλίκου (10′ με πέναλτι) και Π. Παυλόπουλου (11′ με ανάποδο ψαλίδι, 15′ με κοντινή προβολή).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν πριν βγει το ημίχρονο με τον Κουρή (43′), αλλά ο Ατρόμητος πέτυχε ακόμη τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος.

Ο Π. Παυλόπουλος στο 70′ (με κεφαλιά) ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου, φτάνοντας τα τρία γκολ στην αναμέτρηση (4-1).

Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιλίκος έκανε το 5-1 (με πλασέ) και στο 90′ (με πλασέ) ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ (6-1), σημειώνοντας επίσης τρία γκολ στον αγώνα.

Αυτό ήταν το δεύτερο και μάλιστα σερί τρίποντο που κατακτά ο Ατρόμητος στη σεζόν, μετά τη νίκη επί του Ερμή (2-0) την προηγούμενη αγωνιστική.

Ατρόμητος Πλατύ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Χαλκιάς, Κοντόπουλος, Βαλσαμάκης, Δ. Παυλόπουλος, Λαδάς (76′ Φιλόπουλος), Λογκαράκης (76′ Τζεμόπουλος), Γιαννούκος (73′ Χριστόπουλος), Δημέας, Τσιλίκος, Π. Παυλόπουλος, Χρυσοβέργης (40′ Κρέπης).

Α.Ο. Πανευαϊκός (Μάριο Χόλμπαν): Θεοδωρακάκης, Πράττης (64′ Χόλμπαν), Κουλέτσης (22′ Θεοδωρακόπουλος), Βασίλεφ, Λαμπρόπουλος, Σαραντόπουλος (64′ Γεωργακόπουλος), Κουρής, Φερράι (46′  Τάτσης), Κωνσταντινόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πετρόπουλος.

Διαιτητής: Η. Νικολόπουλος / Βοηθοί: Π. Νικολόπουλος, Σ. Μαλαπάνη

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ