Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εράνη Φιλιατρών- Μεθώνη 2-1: Δια ποδός Βέλλη

, Εράνη Φιλιατρών- Μεθώνη 2-1: Δια ποδός Βέλλη

Επιστροφή στις επιτυχίες για την φιλιατρινή ομάδα που έκαμψε την αντίσταση της Μεθώνης, με 2-1, και την ξεπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Κώστα Λυμπερόπουλου είχαν την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση, «ψηλώνοντας» έτσι σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Βέλλης που σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Ο ταλαντούχος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 15’ και στο 22’ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.

Η αντίδραση της Μεθώνης, ήρθε στο 54’ με τον Πουλάκο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συνέχεια.

Με τον τρόπο αυτό το συγκρότημα του Βασίλη Κοσυφολόγου γνώρισε την ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, υποχωρώντας την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Πέππας, Ανδρώνης, Κώτσος, Χάρμπας (90′ Σταματόπουλος), Α. Χρονόπουλος (46′ Γιαννακόπουλος), Βέλλης, Βλαχόπουλος, Λαμπρόπουλος (46′ Χαραλαμπόπουλος).

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (84′ Ζόμπολος), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεϊδης, Σούλα (65′ Σούλι), Παυλόγιαννης.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ