Connect with us

Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ηρακλής Κυπαρισσίας – Αστέρας Αρφαρών 1-4: Πρώτο “διπλό με θρίαμβο

, Ηρακλής Κυπαρισσίας – Αστέρας Αρφαρών 1-4: Πρώτο “διπλό με θρίαμβο

Την πρώτη του νίκη μακριά από τα Αρφαρά και μάλιστα με πολύ εμφατικό τρόπο σημείωσε ο Αστέρας, επικρατώντας εκτός έδρας με 4-1 του Ηρακλή Κυπαρισσίας για την 5η αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη για την ομάδα του παίκτη-προπονητή, Κώστα Φέστα, που έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 4η θέση.

Αντίθετα, ο Ηρακλής παραμένει χωρίς βαθμό και στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Φέστα, ενώ με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έκαναν το 0-2 με τον Μπούρα.

Στο 39′ ήταν η σειρά του Κώστα Σακκά του Δημητρίου να χριστεί σκόρερ ανεβάζοντας το δείκτη στο 0-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Ηρακλής αντέδρασε και στο 61ο λεπτό μείωσε σε 1-3 με τον Μαδούρη, όμως στο 77′ ο Κώστας Σακκάς του Δημητρίου πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ματς, έφτασε τα 6 συνολικά στο πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ηρακλής Κυπαρισσίας (Γιώργος Λυδιώτης): Βασιλόπουλος, Μαδούρης, Τζαβαλάς, Κίτος, Αριδάς, Μπράβος (70′ Διακουμής), Γκίνο, Ντέρκα (34′ Παπαϊωάννου), Πλάκας, Γεωργόπουλος, Καραχάλιος.

Αστέρας Αρφαρών (Κώστας Φέστας): Κ. Β. Σακκάς, Ματθαίος, Καπόγλης, Χριστόπουλος, Φέστας, Σουλιμάς, Μπούρας, Μαρκόπουλος (77′ Λυμπερόπουλος), Κ. Δ. Σακκάς (84′ Βανικιώτης), Γιαννακούντζος (74′ Γιαννακόπουλος), Τσιλίκος.

Διαιτητής: Η. Μπουρίκας / Βοηθοί: Χ. Μπουρίκα, Κ. Ηλιοπούλου

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ